Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Μετανάστης άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό στη Ναύπακτο



Για κακή του τύχη, όμως, το σημείο της κλοπής βρισκόταν στην εμβέλεια μιας κάμερας  από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός καταστήματος.

Για λίγες ώρες ένιωσε... πλούσιος ένας νεαρός μετανάστης που άρπαξε μια γυναικεία  τσάντα η οποία είχε μέσα 1.900 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, μέσα μέσα από το αυτοκίνητο μιας 43χρονης Ελληνίδας που ήταν σταθμευμένο ξεκλείδωτο σε ένα δρόμο της Ναυπάκτου!

 Για κακή του τύχη, όμως, το σημείο της κλοπής βρισκόταν στην εμβέλεια μιας κάμερας  από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός καταστήματος και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είδαν τα πλάνα δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον 24χρονο Μαροκινό! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα μετά την καταδίκη του για απόπειρα κλοπής και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Με... ταχυδακτυλουργικό τρόπο άρπαξε από το λαιμό μιας 77χρονης γυναίκας το κόσμημα που φορούσε σε έναν δρόμο της Βέροιας, μια 28χρονη Ελληνίδα η οποία διέφυγε τρέχοντας μαζί με έναν 33χρονο Έλληνα συνεργό της. 

Η νεαρή συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και το κλεμμένο κόσμημα βρέθηκε πάνω της 28χρονης, ενώ ο 33χρονος αναζητείται. 

Η νεαρή προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και για άλλες παρόμοιες κλοπές.


Πηγή: protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου