Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Ο Τόσκας αντί να προβληματίζεται για την ανικανότητα του και την διάλυση της πυροσβεστικής φτιάχνει θεωρίες συνωμοσίας



Ο κ. Τόσκας νομίζοντας πώς θα ξεφύγει από τις τεράστιες ευθύνες του, είπε να "στήσει" θεωρίες συνωμοσίες για να αποπροσανατολήσει.

 Σχέδιο εμπρησμών σε όλη την χώρα, εν όψει του τριημέρου, βλέπουν παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του κρατικού μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, πίσω από το μπαράζ των πυρκαγιών που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται από το γεγονός ότι οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές στις οποίες ο χάρτης πρόληψης κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης παρενέβη ακούγοντας της θεωρίας συνωμοσίας λέγοντας : Οχι θεωρίες συνωμοσίας

Ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στο twitter : «Αποφασιστική και συντονισμένη δράση, όχι θεωρίες συνωμοσίας. Να σωθούν οι άνθρωποι και οι περιουσίες τους. Αυτή είναι η ευθύνη του υπουργού», 

Αποφασιστική &συντονισμένη δράση,όχι θεωρίες συνωμοσίας.Να σωθούν οι άνθρωποι &οι περιουσίες τους.Αυτή είναι η ευθύνη του υπουργού. #Κάλαμος

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 13, 2017

Μετά το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη η  Νέα Δημοκρατία έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια.  Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κατ' ευφημισμόν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα.  Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας.

Αν ο κ. Τόσκας διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης ενόψει τριημέρου οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται.

Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων.  Ας αφήσουν επιτέλους τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και ας πράξουν τα αυτονόητα.

Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου