Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Το χειρότερο έγκλημα του Τσίπρα είναι το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη να σπείρει τον εθνικό διχασμό μεταξύ των Ελλήνων



Πρίν την εποχή Τσίπρα αριστεροί, κεντροαριστεροί, δεξιοί, κεντροδεξιοί,  συνυπήρχαν και απλά συζητούσαν τις πολιτικές διαφορές τους, άλλες φορές εντόνος και άλλες φορές γελώντας σε καφενεία και σε παρέες με το κρασάκι τους και τον μεζέ τους.

Ωσπου μιά μέρα πήραν την εξουσία με απάτη οι ακροαριστεροί και με την βοήθεια ακροδεξιών έσπειραν τον διχασμό και το μίσος σε οικογένειες, συγγενείς και φίλους γυρνώντας τους Έλληνες χρόνια πίσω.

Συριζαίοι ιδεοληπτικοί, ακροαριστεροί, ανίκανοι, αμόρφωτοι, τυχοδιώκτες, αποτυχημένοι με την στήριξη των θέλουμε απλά να επιβιώσουμε πολιτικά και διαλύστε τα όλα ΑΝΕΛ, προσπαθούν να σπείρουν την εθνικό διαχασμό γυρνώντας την χώρα πολλά χρόνια πίσω, απλά προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Με ηγέτη έναν ακροαριστερό ιδεοληπτικό Τσίπρα και με ένα ασκέρι ανίκανων, βιώνουμε πλέον καθημερινά την απόλυτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, επειδή κάποια θύματα Έλληνες εμπιστεύτηκαν ένα ψεύτη πολιτικό ακροαριστερό απατεώνα.

Επικρατεί παντού, στον χώρο εργασίας, στις παρέες, στα οικογενειακά τραπέζια, μιά οργή και αγανάκτηση στις πολιτικές συζητήσεις, οργή που οδηγεί τους Έλληνες και την χώρα σε έναν πρωτοφανή εθνικό διχασμό ποτισμένο με μίσος.

Αυτό το παραμύθι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είμαστε το νέο και οι άλλοι το παλιό δεν περνάει πλέον γιατί μέσα σε τρία χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν κάνει τα χειρότερα βουτηγμένοι στην διαπλοκή, στην διαφθορά και στα ρουσφέτια.

Ο εθνικός διχασμός που θέλει να περάσει η κυβέρνηση με μελετημένο σχέδιο, έχει δηλητηριάσει της ζωές των πολιτών και έχει ξυπνήσει το μίσος στήν πλειοψηφία των Ελλήνων κατά της αριστεράς και της ακροαριστεράς που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι και η κρίση δεν πρόκειται να περάσει με τέτοια κατάντια κυβέρνησης και το σχέδιο διχασμός προχωράει ακάθεκτο καταστώντας την κυβέρνηση Τσίπρα με τις ακροαριστερές πρακτικές της άκρως επικίνδυνη.

Ο διχασμός που έχει φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι σίγουρα σε βάρος της και αυτό φαίνεται από τα νούμερα των ερευνών που κυκλοφορούν και δείχνουν ότι το 89% των Ελλήνων πολιτών δεν θέλει ούτε να τους βλέπει.

Είναι ζήτημα εθνικής επιβίωσης η απομάκρυνση της κυβέρνησης Τσίπρα και είναι εθνική υποχρέωση όλων να βοηθήσουμε στην απομάκρυνση της πλέον καταστροφικής κυβέρνησης όλων των εποχών. 

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει θα πρέπει να φέρει και πάλι την εθνική συμφιλίωση, απομονώνοντας τα ακροαριστερά και ακροδεξιά αποβράσματα στην άκρη όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Το χρωστάει αυτό σε όλους όσους έπεσαν θύματα του Τσίπρα και της άθλια απάτης που έστησε με ψέματα για να πάρει την εξουσία.


Κώστας Βουκελάτος
NOW


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου