Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η χώρα δεν χρειάζεται κυβερνητικό ανασχηματισμό αλλά παραίτηση Τσίπρα



Άρχισαν τα περί ανασχηματισμού και σενάρια "νέας πνοής" μιας τελειωμένης κυβέρνησης που δεν πρόκειται να ξαναδεί ο τόπος.

Δεν ωφελεί κανένας ανασχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά θα ωφελούσε μία παραίτηση και η προκήρυξη εκλογών, έτσι και αλλιώς ο χρόνος της τελειώνει ευτυχώς.

Οι λόγοι προφανείς, ειδικά όταν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση μόλις το 11% των Ελλήνων με το 88% να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και την κυβέρνηση του.

Όταν το 62% των Ελλήνων εκτιμά ότι το επόμενο 12μηνο θα είναι χειρότερο για την ελληνική οικονομία, ενώ το 30% προβλέπει ότι η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση θα παραμείνει αμετάβλητη.

Όταν το 61% να θεωρεί ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση με την παρούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το 80% να μην βλέπει καμία βελτίωση στην προσωπική του εργασιακή κατάσταση

Όταν το 69% δηλώνει ότι η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού του είναι κακή και το 49% δηλώνει το ίδιο για την εργασιακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οπότε ποιος ο λόγος να κάνεις ανασχηματισμό σε μια τελειωμένη κυβέρνηση;

Μάλλον γιατί ο Αλέξης Τσίπρας αν και αντρόπιαστος, θέλει να πάει στην ΔΕΘ με τον αέρα του καινούργιου στην κυβέρνηση του ώστε να μας φλομώσει ευκολότερα στο ψέμα και την απάτη τα έχει και εύκολα.


Κώστας Βουκελάτος
NOW



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου