Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Πολιτική χυδαιότητα Μαξίμου για τα περί αιφνιδιαστικής επίσκεψης Μητσοτάκη στην πυροσβεστική, στημένη αθλιότητα από το Μαξίμου


Το Μαξίμου γνώριζε για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αρχηγείο της πυροσβεστικής, όπως γνώριζε και ότι έχει ξεφτιλιστεί ο Αλέξης Τσίπρας επειδή κρυβόταν.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ήταν για εχθές το πρωί 10:30 και ήταν ενήμερη και η ΕΡΤ για να το καλύψει τηλεοπτικά (ο ρουφιάνος της κυβέρνησης) και το αρχηγείο της πυροσβεστικής.

Όπως καταλάβατε το Μαξίμου ενημερώθηκε από τους ρουφιάνους του, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνει αυτό που έπρεπε να έχει κάνει 4 ημέρες πριν ο Αλέξης Τσίπρας και την νύχτα με αριστερές συνωμοτικές ενέργειες έφερε τον κρυμμένο Αλέξη και κανόνισε ραντεβού όχι στο αρχηγείο αλλά στα καμμένα που δημιούργησε η ανευθυνότητα και ανεπάρκεια τους.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη κανένας δεν τον ενημέρωσε για την πολιτική χυδαιότητα που έστησε το Μαξίμου, για να εμφανίσει τον εξαφανισμένο και κρυμμένο Αλέξη Τσίπρα και ο Κυριάκος Μητοστάκης ενημερώθηκε για την αθλιότητα Μαξίμου  - Τσίπρα από τους συνεργάτες του που είχαν φτάσει πρώτοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Ούτε ο αρχηγός της πυροσβεστικής  δεν είχε την ευθιξία να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να μην μεταβεί στο αρχηγείο της πυροσβεστικής λόγω της εμφάνισης του κρυμμένου και εξαφανισμένου Αλέξη Τσίπρα.

Μόλις κατάλαβε από τις αντιδράσεις των πολιτών ότι είχε ξεφτιλιστεί και πάλι το Μαξίμου με τις αθλιότητες και χυδαιότητες που διαπράττει καθημερινά, φρόντισε να διαδώσει στα φιλοκυβερνητικά site ότι η επίσκεψη Μητσοτάκη δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά αιφνιδιαστική.

Απλά ο Ελληνικός λαός ντρέπεται για αυτή την άθλια κυβέρνηση που έχει ο τόπος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου