Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ήταν θέμα χρόνου να "γλείψει" για μιά θέση! Εμείς θα του προτείναμε να φτιάξει μια φανουρόπιτα μέρα που είναι



Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί για να "γλείψει" ο κ. Κουβέλης μήπως και ο ανασχηματισμός του δώσει την πολυπόθητη θέση.

Βρήκε την ευκαιρία και εξέφρασε την στήριξή του στην επιλογή του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να μην παραστεί στο συνέδριο της Εσθονικής Προεδρίας.

Λέγοντας μάλιστα ότι έκανε και ο Σταύρος Κοντονής σχετικά με το συνέδριο της Εσθονίας, θα έκανε και ο ίδιος, όπως δήλωσε, τονίζοντας ότι έπραξε πάρα πολύ καλά.

«Ο κ. Κοντονής, ως Υπ. Δικαιοσύνης της χώρας, δεν ήταν μόνος του. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο Ταλίν, την πολιτική επιλογή ταύτισης κομμουνισμού και ναζισμού, την αρνήθηκε η πλειονότητα των χωρών της Ε.Ε. Τον σταλινισμό, ο ίδιος ο υπουργός δικαιοσύνης τον καταδικάζει και τον διακρίνει από τον κομμουνισμό, όπως κι εγώ», είπε ακόμη ο κ. Κουβέλης. 

Όσον αφορά στις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς και τις υποψήφιότητες, ο κ. Κουβέλης απάντησε ότι «ο χώρος της κεντροαριστεράς δεν είναι "γεωγραφικός" χώρος, είναι βαθύτατα πολιτικός». Μάλλον το είπε αυτό γιατί δεν  τον κάλεσε κανένας ούτε και εκεί και συμμετάσχει.

«Φοβάμαι ότι αυτό που επιχειρείται σήμερα στο χώρο της κεντροαριστεράς δεν έχει τον κατάλληλο συνδετικό ιστό, που έχει σχέση με ζητήματα προγράμματος και ιδεολογίας, αλλά και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει στην κοινωνία. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκφράσει το χώρο της κεντροαριστεράς, υπό προϋποθέσεις και με τα «ανοίγματα» που πρέπει να κάνει. Στηρίζω μία προοδευτική πολιτική που πρέπει να προχωρήσει και θεωρώ ότι την εκφράζει σε σημαντικό βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε με νόημα φωνάζοντας στον Τσίπρα εδώ είμαι μην με ξεχνάς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου