Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Όταν οι διεφθαρμένοι του ΠΑΣΟΚ κάνουν κάλεσμα στους πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί τσιμπάνε



Μόνο ένα διεφθαρμένο κόμμα τσιμπάει σε κάλεσμα των παλιών διεφθαρμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Όταν το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ κάνει κάλεσμα στους πρώην συντρόφους του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλη του διεφθαρμένου ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατόν να μην τσιμπήσουν.

Ένας από τους πρώτους που τσίμπησαν με το άθρο του Κώστα Λαλιώτη, είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νύν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής λέγοντας «Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν».

Και έχει δίκιο ο κ. Κουρουμπλής, όταν η προκλητικότητα και η διαφθορά του ΣΥΡΙΖΑ κοντεύει να ξεπεράσει την διαφθορά του ΠΑΣΟΚ, άρα σίγουρα τους αφορά το κάλεσμα Λαλιώτη.

Μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη θέλει να κάνουν όλοι οι διεφθαρμένοι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας στη Χαριλάου Τρικούπη.

Και χωρίς να ντρέπεται ο κ. Κουρουμπλής λες και οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη, αναφερόμενος, στην παρέμβαση του Κώστα Λαλιώτη,έκανε λόγο για ξεκάθαρο μήνυμα: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου