Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο πλέον ακατάλληλος πήγε σε μια υγιέστατη ιδιωτική εταιρία να μιλήσει για επενδύσεις



Ο άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα, που δεν έχει διαχειριστεί ποτέ του ούτε ένα ευρώ για επιβίωση, αυτός που δεν πιστεύει σε επενδύσεις ιδιωτών, ούτε τις επιθυμεί, εμφανίστηκε σε μία υγιέστατη ιδιωτική εταιρία να κάνει ότι πιστεύει στην ιδιωτική οικονομία.

Αντιγράφοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ξέροντας ότι οι ημέρες του είναι μετρημένες στην κυβέρνηση κάνει ότι βρίσκεται κοντά στους επενδυτές!

Απευθυνόμενος ο Αλέξης Τσίπρας στους υπαλλήλους της Παπαστράτος, έδειξε το πόσο ακατάλληλος είναι και το πώς αντιμετωπίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, αναφέροντας την επίσκεψη του επιχειρηματία της Παπαστράτος στο γραφείο του. Ο επιχειρηματίας τον επισκέφτηκε για να τον ενημερώσει ότι σχεδιάζει να κάνει επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Τσίπρας δείχνοντας τον χαρακτήρα του και την ακαταλληλότητα του είπε στους εργαζόμενους που τον παρακολουθούσαν αναγκαστικά και σε μία κρίση ειλικρίνειας, ότι μόλις τελείωσε η συνάντηση με τον επιχειρηματία, γύρισε και είπε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, τότε διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, «είσαι σίγουρος πώς δεν μας κοροϊδεύει;». 

Μετά μοίρασε τον σανό που μοιράζει πάντα και όποιος φάει, έφαγε αλλιώς πάμε για άλλους.


Κ.Β.
NOW


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου