Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Άλλαξε το αφήγημα ο Τόσκας τώρα διαψεύδει τα "συνωμοσιολογικά" τα σενάρια για τις φωτιές που ο ίδιος και η κυβέρνηση υποστήριζε




Τα στελέχη της κυβέρνησης είναι απερίγραπτα, ξεστομίζουν ότι θέλουν, λένε ψέματα χωρίς ίχνος ντροπής και εάν δεν τους κάτσουν βγαίνουν μετά και τα διαψεύδουν.

Ο κ. Τόσκας βγαίνοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» είπε. "Καμία συνωμοσιολογία δεν υπάρχει και είναι μακριά από εμάς τα όποια συνωμοσιολογικά σενάρια. Όμως υπάρχουν πάρα πολλές προσπάθειες από εμπρηστές, έχουν συλληφθεί κάποιοι, έχουν προσαχθεί στην δικαιοσύνη που είναι ύποπτοι για προσπάθειες εμπρησμού. Έχουμε τις περιπτώσεις της Ζακύνθου όπου αν μπορεί κάποιος να πει ότι 24 φωτιές την ίδια μέρα είναι τυχαίες, αν μπορεί κάποιος να πει ακόμα και στην Αττική ότι στη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου είχαμε 21 προσπάθειες εμπρησμού, δεν λέω συντονισμένες, δεν λέω κάτω από ένα ενιαίο σχέδιο, αλλά προσπάθειες εμπρησμού για διάφορούς λόγους ίσως"

Μετά την διάψευση των όσων έλεγε ο ίδιος ο κ. Τόσκας και η κυβέρνηση του για να καλύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τους η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας

Στην Κυβέρνηση δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε τα ψέματά τους

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί τους πολίτες πάνω στις στάχτες και τα αποκαΐδια. 

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, κύκλοι του κ. Τόσκα και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, μιλούσαν για "σχέδιο αποσταθεροποίησης" της Κυβέρνησης με τον κ. Τσίπρα να είναι ο αόρατος συντονιστής της επιχείρησης κατάσβεσης. 

Σήμερα ο κ. Τόσκας διαψεύδει ως "συνωμοσιολογικά" τα σενάρια που οι ίδιοι κατασκεύασαν. 

Τελικά στην Κυβέρνηση δεν μπορούν υποστηρίξουν ούτε τα ψέματά τους». 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου