Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΠΑΣΟΚ: Παραίτηση Ζουράρι μετά τις δηλώσεις περί «αποικίας χρέους»




«Αποδέχθηκε την αποτυχία του ίδιου, ως υφυπουργού, των ΑΝΕΛ και την κυβέρνησης. Απορίας άξιον πώς παραμένει στη θέση του»

«Είναι απορίας άξιο πως ένας υφυπουργός που λέει όσα ο κ. Ζουράρις παραμένει στη θέση του», σημειώνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Αποδέχθηκε την αποτυχία του ίδιου, ως υφυπουργού, των ΑΝΕΛ και την κυβέρνησης. Αλλά εδώ ο κ. Δ. Καμμένος μίλησε για κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση ναζισμού/κομμουνισμού και δεν άνοιξε μύτη. Η καρέκλα ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης.

Στη συνέντευξή του, ο υφυπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Συγκεκριμένα, επεσήμανε: «Είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα» απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με τη «μεγάλη έξοδο» πτυχιούχων στο εξωτερικό. Πρόσθεσε δε: «Είμαστε λίγο χειρότερα από την Ινδία, και αυτοί το ίδιο πρόβλημα είχαν».


Πηγή : news.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου