Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Βγήκε ο Σαντορινιός σήμερα στον ΣΚΑΙ και βρήκαμε ευκαιρία να γελάσουμε με τα απίστευτα του ξεστόμισε



Το ότι οι κυβερνώντες είναι ψεύτες κατά συνείδηση και κατά επάγγελμα και δεν ντρέπονται που μας κοροϊδεύουν το έχουμε εμπεδώσει ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τα στελέχη που ξεφτιλίζονται συχνά στις ενημερωτικές εκπομπές είναι συγκεκριμένα και ένα από αυτά είναι και ο κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, υφυπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.

Από τα διάφορα που είπε θα μείνουμε σε τρία που δείχνουν ποιοι κυβερνάνε την χώρα, όπως για το θέμα sms Βαρουφάκη Τσίπρα που είπε με λίγα λόγια "ότι ο καθένας μπορεί να γράψει το όνομα του άλλου και να στείλει μήνυμα"!! Η ανοσία συνεχίστηκε λέγοντας ο κ. Σαντορινιός "Μπορώ κι εγώ έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου να τον καταχωρήσω στο όνομα Τσίπρας και να φαίνεται ότι ανταλλάσσω sms με τον πρωθυπουργό." Τώρα τι εννοούσε, τι έχει καταλάβει, εάν έχει καταλάβει και το πόσο σοβαρά έχει αντιληφθεί το θέμα των σοκαριστικών αποκαλύψεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο ίδιος το ξέρει.

Είπε ακόμα για το θέμα ότι «δεν υπήρχε Plan B και δεν συζητήθηκε ποτέ», αδιαφορώντας ο ίδιος εάν έχουν βγεί στελέχη του κόμματος του και το έχουν παραδεχτεί.

Κορυφαίο από αυτά που είπε ήταν η αναφορά του στην πυρκαγιά στα Κύθηρα και την καταστροφή που υπέστη το νησί, λέγοντας ο κ. Σαντορινιός τόνισε πως «τα νησιά δεν έχουν το απαραίτητο προσωπικό για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τέτοιας έκτασης». Ζητάμε είπε "από δημοσίους υπαλλήλους να πάνε ως εθελοντές πυροσβέστες με κίνητρο εκτός από τον μισθό τους την δωρεάν τροφή και στέγη σε νησιά, διότι δεν υπάρχουν άτομα για να σβήνουν τις φωτιές."

Δηλαδή κατά το φτωχό μυαλό του υπουργού, εάν πάρεις οποιοδήποτε δημόσιο υπάλληλο και τον πας σε ένα νησί θα κάνει αμέσως τον πυροσβέστη, θα γίνει πλήρη μετάλλαξη μόλις πατήσει το πόδι του στο νησί και θα ξέρει να σβήνει φωτιές!!

Και για να βάλουμε και το κερασάκι στην τούρτα της ανοησίας είπε και το κορυφαίο ερωτηθεί για την σημαία είπε πως ο κ. Γαβρόγλου ως καθηγητής Πανεπιστημίου είναι κατά τεκμήριο άριστος ενώ αναφορικά με το θέμα της στρατιωτικής του θητείας αναρωτήθηκε: «δηλαδή οι γυναίκες που δεν πάνε στον στρατό δεν υπηρετούν την σημαία;» 

Αφήνοντας ξερούς στο studio τους εργαζόμενους στον ΣΚΑΙ, καθώς και τα θύματα που έκαναν το λάθος να τον παρακολουθήσουν και να τον ακούσουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου