Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ρε Τσίπρα είναι δυνατόν; Στα λένε η τα πετάς μόνος σου; "Σήμερα κάηκαν 15.000 στρέμματα, ενώ το 2009 είχαν καταστραφεί 150.000 στρέμματα"



Απίστευτη διαπίστωση από τον απίστευτο Αλέξη Τσίπρα που κάνει τον πρωθυπουργό της χώρας!!

Πάλι καλά που δεν πάθαμε και τίποτα είπε ο Αλέξης Τσίπρας γιατί έτσι του βγήκε από το μικρό του το μυαλό.

Την είδε για περιορισμένη την καταστροφή ο Αλέξης Τσίπρας αφού έκανε την βόλτα του με το ελικόπτερο της πυροσβεστικής και είπε μάλιστα ότι «κάηκαν μόνο 15.000 στρέμματα, ενώ το 2009 είχαν καταστραφεί 150.000 στρέμματα».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε καμία κουβέντα για την πρωτοφανή στα χρονικά εξαφάνιση πρωθυπουργού όταν η χώρα αντιμετωπίζει τέτοια τεράστια καταστροφή και αντί για τον ίδιο απάντησε το Μαξίμου προκλητικά όπως πάντα :

Η δήλωση του Μαξίμου :

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».

Η Νέα Δημοκρατία έκανε την παρακάτω δήλωση απατώντας στο Μαξίμου :

«Η απάντηση στη χυδαιότητα της Κυβέρνησης είναι οι έξι προτάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως ένα σοβαρό και υπεύθυνο πρωθυπουργό.


Όχι έναν ηθοποιό σε κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις πάνω από τα καμένα, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτα προκλητικό τρόπο ως σκηνικό τους πυροσβέστες που μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου