Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Θράσος Σκουρλέτη : Κάνουμε πολιτική λιτότητας αλλά... light και ήπια




Καλεσμένος στην εκπομπή του Σκάι «ακραίως», ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή για τα σκληρά μέτρα που έχει νομοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε με το γνωστό Συριζαίικο θράσος λέγοντας :

«Αυτά που περάσαμε εμείς είναι πολύ πιο light, πολύ πιο ήπια απ' αυτά που πέρασαν με βία, με ΜΑΤ, από το 2010 μια ακραία πολιτική λιτότητας» είπε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε: «Η πολιτική η οποία εφαρμόζεται από ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ προφανώς δεν ξεφεύγει από το να είναι πολιτική λιτότητας αλλά είναι πολύ πιο ήπια. Αυτό πιστοποιείται απ' τα ίδια τα νούμερα».

«Τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση το καλοκαίρι του 2015; Να επιλέξει την τυφλή σύγκρουση και το σχέδιο Σόιμπλε που ήθελε να την πετάξει από το ευρώ και δεν ξέρω αν έχει φύγει από το τραπέζι;» αναρωτήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Φαίνεται ότι για το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η δέσμευση του κ. Τσίπρα για επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5 μέχρι το 2022 και 2% από το 2023 μέχρι το 2060 δεν συνιστά πολιτική λιτότητας, ακραία νεοφιλελεύθερη...

«Εμείς τη χρεώσαμε τη χώρα; Ποιος έκλεψε; Γιατί το ελληνικό Μετρό κόστισε πέντε φορές παραπάνω;» είπε με το γνωστό Συριζαίικο τρόπο "με άλλα λόγια να αγαπιόμαστ".

Ο κ. Σκουρλέτης αποδεικνύει και πάλι στον ελληνικό λαό το πόσο ακατάλληλοι είναι να κυβερνούν την χώρα και πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκονται. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου