Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ετοιμάζουν ευνοϊκές διατάξεις για ποινές χάδι σε ύποπτους τρομοκρατίας και αντιεξουσιαστές


Μετά την ασυδοσία των αντιεξουσιαστών και την πλήρη ανομία που επικρατεί στην Αθήνα με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πάνε ένα βήμα παρακάτω θέλοντας να αλλάξουν τον τρομονόμο προς όφελος των τρομοκρατών και των αντιεξουσιαστών.

Με την υπάρχουσα νομοθεσία και τον λεγόμενο τρομονόμο διώκονται μέλη διάφορων παράνομων οργανώσεων αλλά και αναρχικοί που σπάνε, καίνε και διαλύουν τις περιουσίες των πολιτών βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών.

Με την τυχόν αναθεώρηση του νόμου και ειδικά μετά την εγκληματική εφαρμογή του νόμου Παρασκευόπουλου εκτός από τους σκληρούς κακοποιούς που αποφυλακίζονται σωρηδόν, θα υπάρχουν και αθωωτικές αποφάσεις ακόμα και αποφυλακίσεις σκληρών αδίστακτων τρομοκρατών.

Το υπουργείο δικαιοσύνης έχει ετοιμάσει προπαρασκευαστική ομάδα που ασχολείται με το θέμα αναθεώρησης του άρθρου 187Α του ποινικού κώδικα.

Το συγκεκριμένο άρθρο τιμωρεί και όσους κάνουν ρίψη μολότοφ και τυχόν αναθεώρηση του άρθρου θα εντείνει την ήδη ανεξέλεγκτη δράση των αντιεξουσιαστών που έχει δημιουργηθεί με την ανοχή της κυβέρνησης και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κινήσεις αυτές της κυβέρνησης σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών γίνονται αποκλειστικά και μόνο για να μαζευτούν ψήφοι από τις συνιστώσες των αναρχικών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι δυσαρεστημένοι παρά την ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση στα καθημερινά κακουργήματα που διαπράττουν με την δράση τους.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου