Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στριμώχνονται ντροπιασμένα μετα τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σηκώνονται και φεύγουν από τις εκπομπές



Σε δύσκολη θέση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που καλούνται στις ενημερωτικές εκπομπές για να υπερασπιστούν τον Τσίπρα από τις συγκλονιστικές  αποκαλύψεις Βαρουφάκη και τις επαφές του με το καθεστώς της Βενεζουέλα.

Σε τέτοια δύσκολη θέση και φανερά εκνευρισμένος και ντροπιασμένος εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Βέττας.

Παραδέχτηκε ο κ. Βέττας ότι η χώρα δεν έχει βλαφτεί από προθέσεις αλλά από εφαρμοσμένες πολιτικές κάτι που κάνει σήμερα η κυβέρνηση του με τις πολιτικές της βλάπτει την χώρα
Είπε ο κ. Βέττας : «Η χώρα δεν έχει βλαφτεί από προθέσεις, αλλά από εφαρμοσμένες πολιτικές… Η κυβέρνηση δεν είχε δηλώσει επισήμως ότι ''εγώ προτείνω αυτό'', μπορεί να είναι καλός επιστήμονας, εγώ είμαι ελάχιστος μπροστά του, αλλά είναι τουλάχιστον μη έντιμη η στάση του» 

«Ο Βέττας σήμερα να τα λέει όλα καλά και σωστά, και όταν φεύγω από την εξουσία να βγάζω βιβλίο, ή επιστολή δεκασέλιδη και να κατηγορώ τον Τσίπρα… Είναι έντιμο αυτό; Και μετά η κυβέρνηση να απαντά στις όποιες ανοησίες του κ. Βέττα; για όνομα του Θεού και της Παναγίας» συνέχισε να λέει.

Παραδέχθηκε o κ. Βέττας, νομίζοντας ότι για όλα αυτά που λέγανε και θέλανε να κάνουν δεν τρέχει και τίποτα:  «εξετάζαμε την κατάσταση, όχι μόνο το Grexit, 1.002 πράγματα όπως όλος ο κόσμος εξέταζε τις ενδεχόμενες καταστάσεις... Ήταν εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τη χώρα». «Εκτός από αυτές τις π#$προλογίες και ανοησίες όσα βιβλία και αν κάνει ο κ. Βαρουφάκης θα ξεχαστούν, η πραγματικότητα τον ξέχασε»  

«Η απόπειρα δικάζεται» δήλωσε ο Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου. «Έχετε εικόνα νομικών;» ρώτησε τον κ. Βέττα και στην αρνητική του απάντηση ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε «αν δεν έχετε εικόνα νομικών θα κάνουμε κουβέντα καφενείου; αντί να πιείτε στον καφέ στο χωριό σας θα τον πιείτε εδώ;» 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να ανακαλέσει, κάτι που ο συνάδελφός του της ΝΔ δεν έκανε, με συνέπεια ο κ. Βέττας να αποχωρήσει από το πάνελ. «Πίσω από την πλάτη του ελληνικού λαού ο Τσίπρας μηχανευόταν σενάρια και προϋποθέσεις χωρίς λαϊκή εντολή τις οποίες πρέπει να ερευνήσει η Πολιτεία. Πρόκειται για ζήτημα τεραστίων διαστάσεων» επέμεινε ο Βασίλης Οικονόμου.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου