Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η κ. Φωτίου, από τη μία ψηφίζει τους πλειστηριασμούς και από την άλλη στηρίζει τα κινήματα…



Κρίση… ταυτότητας φαίνεται πως έχει πάθει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου.

Και αυτό γιατί με την σημερινή της τοποθέτηση στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής φαίνεται να «ξεχνά» τις διατάξεις που έχει φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση για το επίμαχο θέμα και τις οποίες και η ίδια έχει  ψηφίσει διευκολύνοντας τις κατασχέσεις σπιτιών.  Ειδικότερα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ένα κίνημα μεγάλο και ελπίζω ότι έχουμε ακόμα, κατά των εξώσεων και των δανείων, δηλαδή, για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια και τις εξώσεις» συμπληρώνοντας ότι «ξέρετε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση, ώστε κανείς να μην μπορεί να χάσει το σπίτι του, την πρώτη κατοικία, υπό τις προϋποθέσεις ότι πληρούνται κάποια κριτήρια».

Η δήλωση της κ. Φωτίου υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να μεταφραστεί ως μια ένδειξη αλληλεγγύης στους χιλιάδες «κόκκινους» οφειλέτες που κινδυνεύουν από την μια στιγμή στην άλλη να μην έχουν που την κεφαλήν κλίναι.

Η κ. Φωτίου δεν μπορεί να είναι και με τον αστυφύλαξ με τον χωροφύλαξ στο θέμα των πλειστηριασμών. Αντίθετα θα πρέπει να πάρει θέση γιατί αλλά λένε τα λόγια της και άλλα οι πράξεις…


Πηγή : newpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου