Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Απτόητος μετά την ξεφτίλα με τους Βάσκους ο Π. Πολάκης επιτίθεται σε όσους τον ξεφτίλισαν κοροιδεύοντας τον



Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται τα όσα λέει και γράφει και νομίζει ότι αντί να τον κράζουν να γελάνε και να τον ξεφτιλίζουν θα πρέπει να χειροκροτούν και να θαυμάζουν τις αηδίες του.

Επιτέθηκε μέσα από το facebook σε όσους τον ξεφτίλισαν δικαιολογημένα για τους Βάσκους.

Η ανάρτηση του :

«Φρυαξαν τα παπαγαλακια των μμε και τα τρολ του μοσχατου για το αν στη βαρκελωνη κατοικουν βασκοι με την αναρτηση που εκανα προχθες καυτηριαζοντας το σκεπτικο της αποφασης του εισαγγελεα περι τρομοκρατων και επισκεψης στη βαρκελωνη.

Η αγωνιωδης τους προσπαθεια να υπερασπιστουν τη δικαιοσυνη που αποφυλακιζει ναρκεμπορους και φυλακιζει ηριαννες ,κατακτα τις πιο ψηλες κορυφες της ηλιθιοτητας οταν δεν μπορουν να πιασουν το χιουμορ της αναρτησης .

Με βαση το γνωσιακο υποβαθρο που αποκαλυπτει η κριτικη τους στην αθηνα δεν κατοικουν Κρητικοι η στη μακεδονια δεν υπαρχουν ηπειρωτες !!!!!

Ποσο κομπλεξ κατωτεροτητας πρεπει να κρυβουν ομως στη νεοφιλελευθερη ψυχη τους γραφιδες οπως του γιαννη Λοβερδου η της αννας παναγιωταρεα και αρκετοι αλλοι για να αποκαλουν εμενα αμορφωτο ,σε συγχυση κλπ κλπ!!

Τους καταλαβαινω….

ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, που ανθρωποι σαν εμενα ,τον παππα,την αχτσιογλου κλπ εγιναν υπουργοι και ο τσιπρας πρωθυπουργος ,χωρις να καταγομαστε απο τζακια ,χωρις να εξαρτιομαστε απο επιχειρηματιες ,χωρις να μας προβαλλουν τα ΜΜΕ ,χωρις να χρησιμοποιουμε τις «υπηρεσιες «δημοσιογραφων.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ¨, ουτε τα αφεντικα τους πως εμειναν χωρις αερα δανειοδοτηση,ουτε τα παπαγαλακια πως εμειναν χωρις «συμβολαια επικοινωνιας» με δημοσιους οργανισμους ,το κεελπνο,το ντυναν,τους ταφους κλπκλπ.

ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ .Μην ελπιζετε πως θα ξανανοιξουν οι στροφιγγες του μαυρου χρηματος της κρατικης διαφημιστικης δαπανης για τα πολλα χρονια που εμεις θα ειμαστε στην κυβερνηση .Αξιοποιειστε τα πτυχια σας(αν εχετε),εσεις οι «μορφωμενοι» και δουλεψτε πραγματικα ,να δειτε πως βγαινει το ψωμι χωρις να ρεει το κρατικο χρημα ……………..».








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου