Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αντί να ζητάει συγνώμη από την κοινωνία για τα εγκλήματα του πατέρα του έχει θράσος και προκαλεί ο γιος του τρομοκράτη



Είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήναμε τα παιδιά μας ποτέ να κάνουν παρέα με τον Έκτωρα Κουφοντίνα, γιο του αρχιδολοφόνου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα γιατί ο πατέρας του τον έχει ποτίσει "δηλητήριο" κατά της κοινωνίας και της εξουσίας που τον κάνει τρομερά επικίνδυνο για την ασφάλεια μας.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος του Παύλου Μπακογιάννη θύματος του Δημήτρη Κουφοντίνα και των συντρόφων του τρομοκρατών της 17Ν, σε συνέντευξή του στο Athens Voice, είχε πει ότι θα ήθελε ο γιος του να καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα.

Ο Έκτωρας Κουφοντίνας απάντησε με θράσος ποτισμένος με δηλητήριο στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος είπε ότι θα ήθελε ο γιος του να καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα.

Η ανάρτηση του στο Facebook:

«Κώστα αν ο γιος μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον γιο σου θα τον είχα αποκληρώσει πρώτα εγώ. Κενά και υποκριτικά ευχολόγια, την στιγμή που αυτή η οικογένεια παρεμβαίνει στην "δικαιοσύν" δηλώνοντας ευθαρσώς: "Κανένας νόμος δεν θα βγάλει έξω τον Κουφοντίνα".

Αυτά επί της βεντέτας. Πολιτικά μιλώντας, θα μας χωρίζει πάντα ούτως ή άλλως η άβυσσος των ταξικών μας θέσεων. Διδαχθείτε τουλάχιστον όμως λιγάκι τακτ από τους παραδοσιακούς εσωκομματικούς σας αντιπάλους».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου