Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ο Τσίπρας έχει αποδείξει ότι στηρίζει την ανομία, την χυδαιότητα και τους συντρόφους του άβατου



Περίμενε κανένας νοήμων ότι εχθές ο Τσίπρας θα καταδίκαζε τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης ξεφτιλίζοντας, το κόμμα του και την κυβέρνηση;

Φυσικά και όχι γιατί ποτέ ο Τσίπρας δεν λειτούργησε ηθικά αυτά τα δυόμιση χρόνια.

Άρα φταίνε οι δικαστές που κάνουν την δουλειά τους και οι δημοσιογράφοι που τα γράφουν και κατά την λογική Τσίπρα δεν φταίνε τα στελέχη της κυβέρνησης που ξεφτιλίζονται καθημερινά με τα όσα λένε και τα όσα κάνουν.

Τη στήριξή του στον Παύλο Πολάκη έδωσε ο Τσίπρας, στη σύγκρουση που έχει τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός Υγείας με τους δικαστικούς.

Ο Τσίπρας ανέφερε ότι «εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές ακόμα και θεσμικά εμπόδια αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση για να μας θέτουν τέτοια εμπόδια», επισημαίνοντας ουσιαστικά τη θέση που είχε εκφράσει νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τους φορολογικούς ελέγχους.

Ο Τσίπρας τα έβαλλε και πάλι κατά των ΜΜΕ για «επιθέσεις λάσπης, στοχοποίησης και απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρων». «Βολεμένοι συνδικαλιστές που είχαν μάθει να συγκυβερνούν δεν μπορούν να κάνουν πια ούτε συγκέντρωση στα μπαλκόνια παρακείμενων πολυκατοικιών» δήλωσε ακόμα ειρωνικά.

Εκτός πραγματικότητας και κοροιδεύοντας κατά την προσφιλή του τακτική ο Αλέξης Τσίπρας κορόιδεψε και πάλι τους έλληνες ασθενείς λέγοντας ότι έχει ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη μια συστηματική προσπάθεια για ενίσχυση του ΕΣΥ με το αναγκαίο προσωπικό. Επίσης τόνισε ότι στο πλαίσιο του νέου Μεσοπρόθεσμου 2015-2018, έχουν στηριχτεί αθροιστικά, με πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ οι λειτουργικές δαπάνες των νοσοκομείων και των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Πρίν τελειώσει έταξε πάλι λέγοντας πως άμεσος στόχος είναι, μέχρι το τέλος του 2017, να έχουν τεθεί σε λειτουργία 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας σε 80 περιοχές της χώρας, με προκήρυξη 790 θέσεων μόνιμων γιατρών του ΕΣΥ καθώς και ότι δρομολογείται η παράταση της θητείας περίπου 1.500 επικουρικών γιατρών και λοιπού επικουρικού προσωπικού για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου