Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία φωνάζει εκλογές και έχει δίκιο! Αποτύχατε, ξεφτιλίσατε την χώρα και είναι έγκλημα η παραμονή σας στην εξουσία




Κώστας Βουκελάτος

Βγαίνουν στα κανάλια και κάνουν τους ευτυχισμένους καλύπτοντας την αποτυχίας τους, κοροιδεύοντας και εξαπατώντας τους Έλληνες έχοντας δεσμεύσει την χώρα για 50 χρόνια και όλα αυτά για να παραμείνουν μερικούς μήνες περισσότερο στην εξουσία.

Δεν είναι πλέον κίνηση τακτικής και αντιπολιτευτική στρατηγική η απαίτηση της αντιπολίτευση για την προκήρυξη εθνικών εκλογών, είναι εθνική ανάγκη οι εκλογές στην χώρα, την οποία απαιτούν οι Έλληνες κατά πλειοψηφία γιατί το μέλλον τους με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση παραπαίει, διαλύοντας την χώρα και την οικονομία με την ανικανότητα της σε όλα τα επίπεδα, ούτε συμβούλια πολιτικών αρχηγών χρειάζεται η χώρα, ούτε  κατ ιδίαν επαφές του ακατάλληλου πρωθυπουργού Τσίπρα με κανένα πολιτικό αρχηγό χρειαζόμαστε, κατευθείαν εκλογές χρειάζεται η Ελλάδα, είναι η μόνη λύση  όπως δείχνουν και οι Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Δημοκρατία διαμηνύει καθημερινά προς την κυβέρνηση, να μην ψάχνουν θύματα για να μοιράσουν τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία έφεραν τη χώρα και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η ανικανότητα τους θα φέρει επανάληψη καλοκαιριού του 2015.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει την ικανότητα να φέρει την οποιαδήποτε ανάπτυξη, να φέρει την χώρα σε οποιοδήποτε οικονομικό σταθερό επίπεδο και ειδικά να βγάλει την χώρα στις αγορές γιατί απλά δεν ξέρει και δεν μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε θετική κατάσταση που συμφέρει την χώρα.

Όταν μια κυβέρνηση θεωρεί επιτυχία το να μοιράζει σάντουιτς σε όσους έχουν ανάγκη μην περιμένετε τίποτα από αυτή, απλά να ζητάτε επιτακτικά με κάθε μέσο και φωνή, να φύγει ώστε να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί με κανένα τρόπο κανένα, ζητήματα για το παρόν και το μέλλον της χώρας , εδώ και δύο χρόνια δεν έχει καταφέρει τίποτα εκτός από το να βουλιάζει την οικονομία της χώρας ψηφίζοντας ένα νέο μνημόνιο χωρίς κανένα όφελος και χωρίς να έχει πάρει τίποτα για το χρέος και είναι εθνική ανάγκη να υπάρξει στη χώρα πολιτική αλλαγή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου