Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Και ο Σπίρτζης είπε να κάνει και πάλι τον κόσμο να γελάσει




Νέο stand up comedy πρόσφερε στον Ελληνικό λαό ο απίστευτος Χρήστος Σπίρτζης!!

Διαβάζουμε στο thetoc.gr 

Σπίρτζης: Το κίνημα «Δεν πληρώνω» απαξιώθηκε μαζί με ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Μεταφορών χρέωσε την άνοδο και την πτώση του κινήματος του "Δεν πληρώνω" στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ!

Τώρα είναι θέμα χρόνου να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης υποστηρίζει ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup. Οχι μόνο δεν θεωρεί πως χάθηκε ο στόχος που είχε βάλει η κυβέρνηση αλλά όπως είπε ανοίγει ο δρόμος!

« Μετά την απόφαση του Eurogroup ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ. Πλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και είναι κατά την εκτίμηση μου θέμα χρόνου» ανέφερε σε συνέντευξή του.

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε πως πως αισθάνεται « τώρα,που από το "δεν πληρώνω" στα διόδια ως αντιπολίτευση, φτάσατε στο άλλο άκρο; Γιατί είδαμε να διαμαρτύρονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…

Και έδωσε μια ενδιαφέρουσα απάντηση χρεώνοντας την άνοδο και την πτώση του κινήματος του "Δεν πληρώνω"  στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! 

« Το κίνημα του «πληρώνω πολλά» συγκροτήθηκε από τις δυνάμεις του παλαιοκομματισμού με στόχο την αναπαραγωγή και τη διαιώνισή το. Αυτό το κίνημα απαξιώθηκε μαζί με τη ΝΔ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και όσους το υπηρέτησαν» είπε ο υπουργός .

Και δικαιολόγησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας έχουν καθήκον να προστατέψουν την κοινωνία από αντικοινωνικές πολιτικές και να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον.

Εδειξε τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας  «τα διόδια, το ύψος των διοδίων, τις συμβάσεις που κληρονομήσαμε, οι δεσμεύσεις, οι αποφάσεις και τα νομοθετήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων για όλους τους οδικούς άξονες και την Εγνατία δεν λαμβάνουν υπόψη τους την κοινωνία».

Και υποσχέθηκε πάλι ότι με την λειτουργία του ηλεκτρονικού, αναλογικού συστήματος διοδίων θα μειωθούν και οι χρεώσεις.

« Εμείς μένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας… Δεν θα φορτώσουμε τον ελληνικό λαό και με πρόσθετα βάρη ούτε λόγω των απαράδεκτων και αντικοινωνικών συμβάσεων που βρήκαμε ούτε λόγω λαϊκίστικων επιχειρημάτων που οδηγούν σε δυσβάστακτα χρέη τον ελληνικά λαό. Μέσα στο 2017 θα δημοπρατηθεί το ενιαίο ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα διοδίων και εργαζόμαστε ώστε το 2018 να λειτουργεί. Ήμασταν στο ίδιο άκρο που ήμασταν πάντα. Απέναντι στο κίνημα «του πληρώνω πολλά, υπέρ των λίγων» υποστήριξε. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου