Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η επίδοση που συμφώνησε η κυβέρνηση είναι ανέφικτη και σε βάρος της χώρας και των πολιτών




Η κυβέρνηση χωρίς μυαλό στο κεφάλι και αδιαφορώντας για την χώρα και τους Έλληνες, συμφώνησε με τους δανειστές ετήσια πλεονάσματα 3,5% για το διάστημα 2018 - 2022.

Φυσικά και ο στόχος αυτός είναι ανέφικτος και δείχνει πόσο ανίκανα και ανεύθυνα κινήθηκε τόσους μήνες ο Τσίπρας και ο θίασος του σε βάρος μας.

Αυτό που συμφώνησε η ανίκανη κυβέρνηση, μεταφράζεται σε 3,5 δις ευρώ η 18% του σημερινού ΑΕΠ, δημοσιονομικό πλεόνασμα σε πέντε χρόνια.

Ποιός κυβερνητικός εγκέφαλος χαμηλής νοημοσύνης και έχει πολλούς τέτοιους εγκεφάλους, σκέφτηκε ότι μετά απο 7 χρόνια κρίσεις, με διαλυμένη οικονομία και ρημαγμένο τον ιδιωτικό τομέα θα πιάσει αυτόν τον ανέφικτο στόχο;

Δέν υπάρχει παραγωγή στην χώρα, δεν λειτουργούν σωστά οι τράπεζες, διαλυμένες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορτώνουν τον δημόσιο με ημετέρους και κόστος σε βάρος των πολιτών, η πραγματική ανεργία είναι πάνω απο 25%, οπότε πώς; Με τα παραμύθια που πουλάει ο Τσίπρας στα υπουργικά συμβούλια που λέγονται για να τα ακούν μεταξύ τους ώστε να μην καμφθει το φρόνιμα;

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση συμφώνησε για κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει και οι εταίροι μας το γνωρίζουν και όπως φαίνεται με τις συμφωνίες που υπογράφουν ποντάρουν στην βέβαιη αποτυχία αυτής της κυβέρνησης γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ανίκανους και με μοναδικό σκοπό τους  να κερδίσουν απο την παρατεταμένη κρίση σε βάρος μας ότι μπορούν περισσότερα, μέχρι να αναλλάβει μιά σοβαρή κυβέρνηση που θα επαναδιαπραγματευτεί σοβαρά την αθλιότητα που ονομάζει συμφωνία ο Τσίπρας.

Κανένας δεν πρόκειται να καταφέρει τέτοια νούμερα πελονάσματος , ούτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έρχεται και θα ήταν καλό να έρθει γρήγορα για το καλό της χώρας, ώστε να μπέι σε νέα βάση η συμφωνία, να γίνει εφικτή να υλοποιηθεί απο σοβαρούς ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται να γονατίσει και να εξαθλιωθεί η χώρα.

Πρέπει να μάθουμε ποιός σκέφτηκε απο την κυβέρνηση αυτή την συνταγή εξαθλίωσης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για να σκέφτονται οι επόμενοι πρίν υπογράψουν.

Τα αριστερά καθεστώτα όπου κυβέρνησαν και κυβερνούν σήμερα, νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την χώρα στην οποία έχουν κατσικωθεί αρκεί να περνάνε οι ίδιοι καλά και ποιός νοιάζεται για τον λαό.

Η καταστροφική συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα δείχνει ότι κοινούνται στην τακτική των καθεστώτων, δεν τους νοιάζει το μέλλον της χώρας, τους νοιάζει να μείνουν όσο περισσότερο μπορούν στήν εξουσία και με κάθε κόστος.

Πορευόμαστε σήμερα για να μην έχουμε ψευδαισθησεις, με μία ανέφικτη καταστροφική συμφωνία και με μία ανίκανη κυβέρνηση, η αντιπολίτευση έχει τεράστια ευθύνη πρέπει να σκληρύνει περισσότερο την στάση της απέναντί τους, μέχρι να φύγει επιτέλους το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία της Ελλάδας που έκαναν οι Έλληνες με την ψήφο τους.


Κώστας Βουκελάτος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου