Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Υπήρξε επικοινωνία Καμμένου με Γιαννουσάκη




Τα στοιχεία που αποκαλύπτει το UNFOLLOW καταδεικνύουν ότι υπήρξε επικοινωνία από το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο καταδικασμένος για την «υπόθεση Noor 1» Μάκης Γιαννουσάκης.

Με αυτό το δεδομένο, οι ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσιεύουμε, όπου αναφέρονται ως ονόματα των συνομιλητών αφενός αυτό του Μ. Γιαννουσάκη και αφετέρου του ανακριτικού λειτουργού και αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτη Χριστοφορίδη, εγείρουν τεράστια ερωτήματα. Αδύνατον, επίσης, είναι το να μην διατυπωθούν ερωτήματα και για τον ρόλο του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και τον τρόπο με τον οποίον χειρίζεται ή παρακολουθεί την υπόθεση: αληθεύει ότι ο υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, ενώ αυτή βρισκόταν στο κελί του Μ. Γιαννουσάκη;

Αν είναι αλήθεια ότι υπουργοί, καθώς και ανακριτικοί και δικαστικοί λειτουργοί, «υποδεικνύουν» σε κρατούμενο και μάρτυρα το περιεχόμενο της κατάθεσής του, ώστε να ενοχοποιηθεί το «σωστό» πρόσωπο, τότε κανένας μας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής.


Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Πηγή : unfollow.com.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου