Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Οι δεν πληρώνω γεμίζουν με διόδια τους δρόμους



Οι πρωτεργάτες των δεν πληρώνω μαζί με τον αρχηγό τους Αλέξη Τσίπρα όχι απλά μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε αλλά το απαιτούν κιόλας γεμίζοντας τους δρόμους.

Την κοινή υπουργική απόφαση Τσακαλώτου-Σπίρτζη για την άμεση εγκατάσταση 18 μετωπικών σταθμών και 20 πλευρικών διοδίων στην Εγνατία Οδό υπέγραψε η κυβέρνηση.


Πηγή: Με υπογραφή Τσακαλώτου-Σπίρτζη 38 σταθμοί διοδίων στην Εγνατία Οδό | iefimerida.gr 

Την δημιουργία νέων μετωπικών και πλευρικών διοδίων στην Δυτική Μακεδονία επί της Εγνατίας Οδού, προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. 

Στα προαπαιτούμενα του συμπληρωματικού μνημονίου περιλαμβανόταν και η απαίτηση να προκηρύξει η Εγνατία Οδός Α.Ε. διαγωνισμό για την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό των σταθμών διοδίων Βενέτικου και Αλιάκμονα. 

Στην ΚΥΑ επισημαίνεται πως μέχρι το τέλος του 2018, οπότε και εκτιμάται πως θα τεθεί σε λειτουργία το κεντρικό σύστημα εφαρμογής και είσπραξης αναλογικών διοδίων από το υπουργείο Υποδομών, θα λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί διοδίων που προαναφέρθηκαν. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου