Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ακριβοπούλου ο λαός δεν σε πληρώνει ούτε για προπαγάνδα στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε για αντιπολίτευση!



Είναι αισχρή η κυβερνητική προπαγάνδα που γίνεται από τα καθεστωτικά φερέφωνα της ΕΡΤ.

Σάλο έχει προκαλέσει η χυδαία ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook που είχε σκοπό να κάνει αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ακριβοπούλου από τα πρώτα καθεστωτικά φερέφωνα της κυβέρνησης που διαστρευλώνει πάντα την αλήθεια προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι παρουσιάστρια εκπομπής στην ΕΡΤ πάρα πολύ χαμηλής τηλεθέασης σχεδόν ανύπαρκτης  που λέγεται "Αίθουσα Σύνταξης" και πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό τζάμπα και βερεσέ για να κάνει την δουλειά της κυβέρνησης.

Η κυρία αυτή ανέβασε μια φωτογραφία - προϊόν φωτομοντάζ- που παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητοστάκη ως ζητιάνο που ζητά... εκλογές.

Φυσικά και απαγορεύεται να κάνει τέτοια ανάρτηση, λόγω της θέσης της σε μια καθημερινή ενημερωτική εκπομπή και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση που την πληρώνει ο Ελληνικός λαός και εάν είχε ίχνος ηθικής δεν θα το έκανε.

Μετά το κράξιμο που έφαγε και κατέβασε την ανάρτηση αλλά το καλύτερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παραιτηθεί από την ΕΡΤ και να πάει να δουλέψει στην Αυγή, η σε όποιο άλλο καθεστωτικό, κυβερνητικό μέσο για να εκφράζεται ελεύθερα υπέρ της κυβέρνησης όπως θέλει χωρίς να χρειάζεται να την πληρώνουμε εμείς.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου