Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε νεκρό από τις ανεξέλεγκτες επιθέσεις αντιεξουσιαστών! ΝΔ: Η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός


Επίθεση με στόχο αστυνομικούς σημειώθηκε πίσω από την ΑΣΟΕΕ για να απελευθερώσουν κρατούμενο. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που περιπολικό δέχεται επίθεση πίσω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα κατά τη διάρκεια μεταγωγής κρατουμένου στα δικαστήρια. 

Στην χθεσινή επίθεση ένας από τους αστυνομικούς δέχθηκε χτύπημα με καδρόνι στην πλάτη και μεταφέρθηκε προληπτικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η επίθεση έγινε εχθές 11:00 το πρωί στην οδό Μαυροματέων πίσω από την ΑΣΟΕΕ, από κουκουλοφόρους σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου που μετέφερε κρατούμενο από το Μπαγκλαντές στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο κατηγορούμενος οδηγούνταν στην εισαγγελία για παρεμπόριο.

Μία ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε εναντίον του περιπολικού με πέτρες και ξύλα, σπάζοντας τζάμια του οχήματος, ενώ προκάλεσε φθορές εξωτερικά. Οι δύο αστυνομικοί εγκατέλειψαν το όχημα, ενώ ένας από αυτούς δέχθηκε χτύπημα με καδρόνι στην πλάτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Οι δράστες κατάφεραν προς στιγμής να ανοίξουν την πίσω πόρτα του οχήματος και να βγάλουν μέσα από αυτό τον κρατούμενο. 

Δεν κατάφεραν όμως να τον φυγαδεύσουν γιατί εμφανίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ΟΠΚΕ, που είχαν κληθεί να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους, με τους νεαρούς να τρέπονται σε φυγή όπως και ο κρατούμενος. 

Συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν λόγο για διάσπαρτα άβατα στην Αθήνα με τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών να βγάζει αιχμηρή δήλωση λέγοντας :

«Από την ΑΣΟΕΕ, ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που αποτελεί αποικία του βαθέως κράτους του Εξαρχιστάν εξαπολύθηκε επίθεση σε βάρος δύο αστυνομικών, κατά τα άλλα όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε διότι η Ηρώδου Αττικού είναι απόλυτα ασφαλής». 

Η Νέα Δημοκρατία και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση : 

«Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μαυροματαίων πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), επιβεβαιώνει την κατάσταση ανομίας και πλήρους ασυδοσίας που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε μια απλή μεταγωγή συλληφθέντος, για παραεμπόριο, με προορισμό τα δικαστήρια. Δηλαδή, η νόμιμη αντιμετώπιση κάθε παραβάτη του νόμου.

Συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή, όχι μόνο των αστυνομικών, αλλά και των απλών πολιτών που τυχαίνει να βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Με τίτλο “αντιεξουσιαστές” εξακολουθούν να αποτελούν “προστατευόμενο είδος” για τους σημερινούς κυβερνώντες.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου