Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο Παρασκευόπουλος εκτός από τον νόμο που αποφυλακίζει σκληρούς ποινικούς, αμετανόητος συνεχίζει να συγκαλύπτει την παραβατικότητα



Φυσικά και ο κ. Παρασκευόπουλος δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ακούσεις την γνώμη του πάνω σε ότι αφορά την εγκληματικότητα, γιατί με τον εγκληματικό νόμο που έφερε η κοινωνία υποφέρει και φοβάται. 

Μετά τις αποκαλύψεις για συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη για την υπόθεση του Noor 1, ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος και ο πλέον αποδεδειγμένα ακατάλληλος είπε την άποψη του η οποία δεν είναι άλλη από το ότι  δεν μπορεί να γίνει συζήτηση στη Βουλή για τις αποκαλύψεις που αφορούν τόσο σοβαρή υπόθεση με άμεση εμπλοκή πολιτικών προσώπων. 

Το σκεπτικό του Παρασκευόπουλου και αυτό είναι ένα δείγμα το πόσο ακατάλληλος ήταν για υπουργός δικαιοσύνης είναι ότι  δεν μπορεί να κληθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης να δώσει εξηγήσεις καθώς όπως υποστηρίζει το όλο θέμα βασίζεται σε είδηση που προέκυψε από «παρανόμως κτηθέν υλικό» όπως το χαρακτήρισε και δεν ντράπηκε.

«Οι προϋποθέσεις για αξιοποίηση τέτοιου υλικού προβλέπονται στον νόμο και εδώ αυτές οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται. Δεν υπάρχει δυνατότητα συζήτησης στη Βουλή. Θυμίζω ότι η αντιπολίτευση όταν ψηφιζόταν ο νόμος έλεγε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αξιοποείται παρανόμως κτηθέν υλικό» είπε Παρασκευόπουλος.

Από τα παραπάνω φαίνεται πώς και γιατί ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος σαν υπουργός έκανε αυτόν τον εγκληματικό νόμο κατά της κοινωνίας, όταν τολμάς να συγκαλύψεις σήμερα μετά ειδικά από τέτοιες αποκαλύψεις και χωρίς να θέλεις ο ίδιος να διερευνηθεί σε βάθος, αυτό δείχνει ότι είσαι ο πλέον ακατάλληλος και την γνώμη σου να πεις.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου