Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πυροβολισμοί στον Κορυδαλλό – «Ήμουν στην καφετέρια και ξαφνικά δέχθηκα μια σφαίρα»



Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα η οποία πήγε για καφέ και βρέθηκε πυροβολημένη από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Σοκαρισμένη δηλώνει η κυρία Όλγα μιλώντας στο protothema.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε  στον Κορυδαλλό όπου την ώρα που έπινε τον καφέ της με μια φίλη της στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι.

«Έπινα καφέ με μια φίλη και ξαφνικά μου ήρθε μια σφαίρα ουρανοκατέβατα. Ακούστηκε κρότος δυνατός από κάποιο σημείο κοντινό, το περίεργο είναι ότι το Αστυνομικό Τμήμα του Κορυδαλλού είναι στα 100 μετρα από την καφετέρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η κυρία Όλγα υπογραμμίζει ότι μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο νόμιζε ότι είχε τραυματιστεί από αεροβόλο όπλο και όχι από κανονικό πιστόλι εννέα χιλιοστών κάτι που τους επιβεβαίωσε στην συνέχεια ο αστυνομικός που πήγε για να τους πάρει κατάθεση.

«Τον πόνο και το τσούξιμο τον ένιωσα αμέσως και οι δικοί μου άνθρωποι με μετέφεραν στο «Θριάσιο». Δηλαδή ένιωσα ένα χτύπημα δυνατό και ταυτόχρονα ένα κάψιμο. Χτύπησα στο αριστερό πόδι στο γόνατο. Μάτωσε πολύ και με μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μου έβγαλαν την σφαίρα και τότε διαπιστώθηκε ότι ήταν από όπλο 9 χιλιοστών και εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι θα ήταν από αεροβόλο. Όταν το είδε ο αστυνομικός κατάλαβε και μας είπε ότι είναι από όπλο. Οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία», είπε.

Περιγράφει με λεπτομέρειες το πως την χτύπησε η σφαίρα και πως μπήκε στο γόνατο της, ενώ τονίζει πως μετά από αυτήν ήρθε στο «Θριάσιο» και μια άλλη κοπέλα πάλι πυροβολημένη.

«Καταλάβαμε ότι κάτι με είχε χτυπήσει με την φίλη μου γιατί το σημείο του δέρματος ήταν πολύ σκληρό. Και τότε σκεφτήκαμε ότι μάλλον είναι σφαίρα από αεροβόλο όπλο και μπήκε μέσα στο δέρμα και προχώρησε πιο κάτω από το σημείο εισόδου. Το δεύτερο άτομο ήρθε λίγο μετά από μένα και αυτή καθόταν σε άλλη πλατεία σε άλλη καφετέρια», υπογράμμισε με ψυχραιμία.

Αυτό που ζητά η κυρία Όλγα είναι να συλληφθούν οι υπαίτιοι και να αποδοθούν ευθύνες, καθώς δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να πηγαίνει ο οποιοσδήποτε για καφέ ή μια βόλτα και να βρίσκεται πυροβολημένος στο νοσοκομείο.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου