Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη ημεδαπός κακοποιός στην Γερμανία με ποινή κάθειρξης 15 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιασμούς




Καταζητούμενος ημεδαπός κακοποιός συνελήφθη στην Γερμανία μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και αφορά για απόφαση ποινής κάθειρξης 15 χρόνων χωρίς αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβιασμούς.

Ο ημεδαπός κακοποιός εντοπίστηκε στην Γερμανία και το ένταλμα εκτελέστηκε, η έκδοση του έγινε το Σάββατο 20/5/2017 όπου ακολουθήθηκε η διαδικασία εκτέλεσης ποινής και οδηγήθηκε 23/5/2017 στις φυλακές Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης για να εκτίσει την πολυετή ποινή του.

Ο συλληφθείς απασχολούσε για χρόνια την ασφάλεια Αθηνών και ειδικά το τμήμα εκβιαστών και ανθρωποκτονιών, για διάφορα αδικήματα και φέρεται ότι είχε ενταχθεί σε ομάδα παλαιού γνωστού νονού της νύχτας όπου χρησιμοποιούσε το όνομα του για να κάνει εκβιασμούς ειδικά στην περιοχή της Καλλιθέας.

Από την Ασφάλεια και την Εισαγγελία Εφετών χαρακτηρίζεται πολύ επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.

Από το 2012 είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από την ανακρίτρια Αθηνών σκηνοθετώντας τον θάνατο του και ήταν φυγόδικος και φυγόποινος την τελευταία πενταετία στην Ευρώπη με μόνιμη κατοικία την περιοχή της Φρανκφούρτης στην Γερμανία.

Ο ημεδαπός αντιμετωπίζει και άλλες δικαστικές περιπέτειες για τις εγκληματικές δραστηριότητες που έχεις διαπράξει και αναμένεται να εκδικαστούν και αυτέςμετά την επιτυχημένη σύλληψη του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου