Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Eurogroup: Ο απόλυτος εξευτελισμός και ο Τσίπρας παραμένει ακόμα πρωθυπουργός




Κώστας Βουκελάτος

Μία από τα ίδια, ακόμα μία αποτυχία της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

Το ακούσαμε και αυτό προχθές από τον ψεύτη που εξαπατά ασύστολα : "Τα νέα είναι τόσο καλά που μέχρι γραβάτα θα βάλω"

Μετά την νέα ξεφτίλα ο Αλέξης Τσίπρας είναι καλύτερα αντί για γραβάτα να δοκιμάσει ρόμπες και μάλιστα να τις φορά ξεκούμπωτες. Εκτός και εάν θέλει να κάνει την γραβάτα θηλιά!!

Προπαγάνδα από όλο τον καθεστωτικό μηχανισμό του Μαξίμου, όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μέχρι εχθές το απόγευμα για να ψηφίσουν οι 153 τα μέτρα σαν άβουλα ζόμπι και για εξαπατηθεί ο Ελληνικός λαός.

Πανηγύρια είχαν στηθεί στην καθεστωτική ΕΡΤ, δημοσιεύματα επιτυχίας από το ΑΠΕ και τις φυλλάδες που στηρίζουν αυτή την άθλια κυβέρνηση, όλοι μαζί στο κόλπο της απάτης, για να γυρίσουν σήμερα οι μεγάλοι διαπραγματευτές ξεφτιλισμένοι και με άδεια χέρια.

Δεν γύρισαν μόνο με άδεια χέρια οι υποτίθεται "διαπραγματευτές", αλλά δέσμευσαν και την χώρα με πρωτογενή πλεονάσματα για πέντε χρόνια στο 3,5% και  σε μια συνεχή λιτότητα και επιτροπεία.

Το θρίλερ συνεχίζεται και η χώρα βουλιάζει και μην περιμένει κανένας ότι και να σας πουν με όποιο τρόπο και να σας εξαπατήσουν ότι τον Ιούνιο θα έχουμε αποτέλεσμα γιατί απλά δεν θα έχουμε.

Ευχόμαστε οι Έλληνες πολίτες να κάνει πράξη ο Αλέξης Τσίπρας αυτό που είπε εχθές το απόγευμα της Δευτέρας απειλώντας τους δανειστές "ότι εάν δεν βρεθεί οριστική λύση για το χρέος εγώ θα παραιτηθώ".

Εάν έχει φιλότιμο και κάποιο ίχνος ήθους ο Αλέξης Τσίπρας τον παρακαλούμε την παραίτηση να την κάνει πράξη να γλιτώσει η Ελλάδα.

Και να μην ξεχάσω ο Τσακαλώτος, εάν ξέρει τι σημαίνει τσίπα στα ελληνικά, εάν δεν ξέρει να ρωτήσει κάποιον εκτός κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ να του πεί, θα πρέπει να παραιτηθεί πρώτος, δείχνοντας τον δρόμο προς την παραίτηση όλης της κυβέρνησης.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου