Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Μπακογιάννη: Καταρρίφθηκαν οι τρεις μύθοι του ΣΥΡΙΖΑ! «Από εδώ και πέρα δεν έχετε πλέον ούτε φύλο συκής»



«Αν το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2015, οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στη διάσπαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, το τέταρτο μνημόνιο τον οδηγεί στην απόλυτη κατάρριψη όλων των μύθων του της τελευταίας 30ετίας» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη, με το σημερινό νομοσχέδιο, «καταρρίφθηκαν οι τρεις μύθοι του ΣΥΡΙΖΑ για αριστερή κοινωνική ευαισθησία, σκληρή διαπραγμάτευση και ότι αυτή η λύση που ψηφίζει είναι μονόδρομος».

Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και το αποδεικνύει κόβοντας από κάθε νοικοκυριό 3.400 ευρώ, μειώνοντας τις ιατρικές δαπάνες και κόβοντας όλα τα κοινωνικά επιδόματα και υποστήριξε ότι δεν θέλει τις επενδύσεις στη χώρα, ενώ την ίδια ώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα.

«Δύο δισ. ευρώ κόστισε η καθυστέρηση της διαπραγμάτευσης. Από εδώ και πέρα δεν έχετε πλέον ούτε φύλο συκής, διότι στείλατε το μήνυμα ότι η Κοινοβουλευτική σας Ομάδα μένει ενωμένη. Χειροκροτώντας θα το ψηφίσετε, στην ελληνική κοινωνία όμως δεν θα μπορέσετε να βγείτε. Το 2012 είχατε ένα πανό που έγραφε καταστρέφετε τη χώρα, φύγετε τώρα. Με πέντε χρόνια καθυστέρηση ισχύει για εσάς τώρα», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.


Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου