Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Στημένο επεισόδιο στην Βουλή! Ο Κασιδιάρης χαστούκισε τον Δένδια χωρίς να υπάρχει λόγοςΕπεισόδιο πριν από λίγη ώρα στην Βουλή ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. 

Ο Κασιδιάρης ήταν στο έδρανο του και ο κ. Δένδιας πέρασε από μπροστά του όπου ο τραμπούκος Κασιαδιάρης άρχισε να του φωνάζει με χυδαιότητες. 

Ο Κασιδιάρης του είπε: «Οταν μιλάω να μην περνάς από μπροστά μου» με τον Δένδια να του απαντάει και τότε ο τραμπούκος Ηλίας Κασιδιάρης του είπε: «Τι είναι αυτό το ύφος;» και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του χωρίς να υπάρχει επαναλαμβάνουμε κανένας απολύτως λόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι είδαν τον Κασιδιάρη να ρίχνει ένα χαστούκι στον κ. Δένδια και ο προεδρεύων Μπαλαούρας καλούσε την φρουρά να αποβάλλει τον κ. Κασιδιάρη αλλά η φρουρά αργούσε να εμφανιστεί. 

Τελικά, ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχώρησε μόνος του βρίζοντας αισχρά.

Το επεισόδιο αυτό ήταν στημένο για να προκληθεί ένταση και για το ποιος οι ποιοι το έστησαν είναι άλλο θέμα που μένει να εξεταστεί γιατί υπήρχαν λόγοι να αποπροσανατολιστεί η κουβέντα που άρχισε στην βουλή και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου