Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Νέα επεισόδια στα Εξάρχεια! Ν.Δ.: Επιτέλους το “αν”- αναρμόδιο Υπουργείο να πράξει τα αυτονόητα



Καθημερινό φαινόμενο οι επίθεσης με μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση της Πατησίων με την Τοσίτσα. 

Οι κουκουλοφόροι βγήκαν από το Πολυτεχνείο που έχει γίνει άντρο κακοποιών και ξεκίνησαν την επίθεση στους αστυνομικούς, το ίδιο έγινε και  στη Χαριλάου Τρικούπη όπου νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ.

Πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές και μόλις δύο συλλήψεις αλλά για άλλα αδικήματα όπως τα ναρκωτικά και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος,  για τα νέα σοβαρά επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για ένα ακόμη βράδυ, στην περιοχή των Εξαρχείων στήθηκε πάρτι από τους γνωστούς - αγνώστους, σε μια ακόμη επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής. 

Για μια ακόμη φορά, ερχόμαστε να καταδικάσουμε τα έκτροπα και να ζητήσουμε, επιτέλους, να γίνουν τα αυτονόητα εκ μέρους του “αν - αρμόδιου” Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Το κέντρο των Αθηνών δεν μπορεί να παραμένει κέντρο της ανομίας, που συγκεντρώνει περιθωριακά στοιχεία από κάθε γωνιά του πλανήτη, γιατί γνωρίζουν ότι η εγκληματική τους δράση θα μείνει ατιμώρητη.

Το Πολυτεχνείο δεν επιτρέπεται να παραμένει στα χέρια βανδάλων, που χρησιμοποιούν το άσυλο και να κάνουν από εκεί τις καταστροφικές εφορμήσεις τους. 

Οι αστυνομικοί δεν είναι δυνατόν να αφήνονται ως στόχος εξάσκησης από τις αγέλες των ταραξιών. 

Αν και οι ελπίδες οι αρμόδιοι να αφυπνιστούν είναι ελάχιστες, εμείς δεν θα κουραστούμε να τους θέτουμε προ των ευθυνών τους».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου