Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Σε πανικό η κυβέρνηση μετά τις αξιόπιστες εμφανίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη



Η κυβέρνηση έχει χάσει την λαϊκή εντολή και την αξιοπιστία της, παραπαίει ξεστομίζοντας απίστευτα ψέματα και έχει ένα πρωθυπουργό που δεν ξέρει τι λέει προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από το κακό που έχει κάνει στην χώρα και τους Έλληνες.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις Μητσοτάκη που δείχνουν ένα σοβαρό πολιτικό απέναντι σε ένα θίασο που κάνει την κυβέρνηση και σε ένα αναξιόπιστο που κάνει τον πρωθυπουργό έχει ξεσπάσει
ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη Νέα Δημοκρατία, ένας πόλεμος ανακοινώσεων.

Στην τελευταία του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό ότι προσποιείται πως προχωρά σε μεταρρυθμίσεις ενώ στην πράξη οικοδομεί κομματικό κράτος διαπλοκής.

Το Μαξίμου μην ξέροντας τι να απαντήσει και τι να πει και ακούγοντας και τις θετικές αντιδράσεις των πολιτών για τα όσα με σοβαρότητα και αξιοπιστία λέει ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εμφανίσεις το, βρήκε να πει ότι γεγονός ότι ήταν η δεύτερη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μητσοτάκης το τελευταίο τριήμερο. Υποστηρίζει ότι αυτό καταδεικνύει «την κατάρρευση του πολιτικού αφηγήματος» του προέδρου της ΝΔ «με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

«Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης! Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!», καταλήγει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Βέβαια κάποιος πρέπει να βάλει μυαλό στο Μαξίμου να μην χρησιμοποιούν το ψεύτης για άλλους, όταν έχουν τον πρωθυπουργό της χώρας πρώτο βιολί στο ψέμα.

Άμεση ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία απορρίπτει την ανακοίνωση της κυβερνητικής πλευράς ως απόπειρα των στελεχών του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα να δικαιολογήσουν τον μισθό τους.

«Αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος. Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους».

Η ΝΔ ενημερώνει ειρωνικά το Μέγαρο Μαξίμου πως οι εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη θα συνεχιστούν, ενώ παράλληλα σημειώνει πως καταλαβαίνει τον «πανικό» που προκαλούν οι εν λόγω συνεντεύξεις στην κυβερνητική πλευρά


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου