Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ξεφτίλα του Συριζαίου Συρμαλένιου στην Βουλή : Ωραίο στυλ έχεις μωρή!



Η "ποιότητα" των στελεχών του Σύριζα είναι δεδομένη και ξεφτιλίζονται καθημερινά, το κακό είναι ότι ξεφτιλίζουν την βουλή, την πολιτική και την χώρα με την κατάντια τους.

Διαβάζουμε στο newsit.gr για την κατάντια Συρμαλένιου.

Μια απαράδεκτη σεξιστική επίθεση έγινε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Συρμαλένιο στην βουλευτή της ΝΔ, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Από τα αγγλικά στα γαλλικά… κατέληξε η αντιπαράθεση που είχε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης η βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, όπως τουλάχιστον η πρώτη διαμαρτυρήθηκε και υποστήριξε.
Το επεισόδιο μεταξύ των δύο βουλευτών σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της επίκαιρης ερώτησης που είχε η βουλευτής της ΝΔ με τον υπουργό Ψηφιακή Πολιτικής Νίκο Παππά σχετικά με την εκπομπή του ψηφιακού σήματος σε απομακρυσμένες περιοχές. Μια συζήτηση που διεξήχθη σε υψηλούς τόνους και με τη κυρία Αννα Μισέλ Ασηκαμοπούλου να της προσδίδει γενικευμένου χαρακτήρα πολιτικής κριτικής στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση και την συμφωνία, «βάζοντας» ακόμα και στο στόχο της την παριστάμενη αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και την επιδοματική πολιτική.

Μια γενίκευση στην οποία η κυρία Φωτίου αναγκάστηκε να παρέμβει επί προσωπικού και να απαντήσει στη βουλευτή της ΝΔ δημιουργώντας ένα κύκλο αλληλοδιαξιφισμών μεταξύ όλων όσων βρισκόντουσαν στην αίθουσα (που όμως επειδή ήταν εκτός της διαδικασίας δεν ακουγόταν τι έλεγε ο ένας στον άλλο)
Όταν μετά από αρκετή ώρα ενός γενικευμένου μπάχαλου, η βουλευτής της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου πήγαινε να βγει από την αίθουσα της Ολομέλειας, περνώντας από τον μεσαίο διάδρομο όπου καθόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Τότε ακούστηκε η βουλευτής της ΝΔ να φωνάζει διαμαρτυρόμενη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να του λέει «αυτό που είπες σήκω και πες το εάν έχει το θάρρος… Σε ενοχλεί το στυλ μου; Σήκω εάν είσαι άντρας και πες το δημόσια… Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στη Βουλή…»

Σύμφωνα με την κυρία Ασημακοπούλου ο διάλογος ήταν ο εξής:

Ν. Συρμαλένιος: Μπράβο! Ωραίο στυλ έχεις μωρή!
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σε ενοχλεί το στυλ μου
Ν. Συρμαλένιος: ναι με ενοχλεί.
Α. Μ. Ασημακοπούλου: Σήκω πάνω και πες το δημόσια αν είσαι άντρας. Δεν θα με τραμπουκίζεις μέσα στην Βουλή με αυτό τον τρόπο.


Η κυρία Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου μάλιστα, απευθύνθηκε και την προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου λέγοντας πως δεν θα έπρεπε και εσείς να επιτρέπετε με τέτοιο τρόπο στις γυναίκες» Η προεδρεύουσα πάντως της είπε πως δεν άκουσε κάτι… την προέτρεψε να μην επικαλούμαστε τώρα θέματα τέτοια και την κάλεσε να αποχωρήσει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου