Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ανεύθυνες διακοπές παροχής της ΕΥΔΑΠ σε σπίτια που δεν χρωστάνε! Με απλά ένα συγνώμη και επανασύνδεση όποτε γουστάρουμε



Φεύγεις από το σπίτι σου πηγαίνεις στην δουλειά σου και μόλις γυρίσεις ανοίγεις την βρύση και απλά δεν έχεις νερό.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας αναγνώστης μας που μόλις πήγε στο σπίτι του σήμερα το μεσημέρι άνοιξε την βρύση και δεν είχε νερό.

Πήρε τηλέφωνο το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ και ρώτησε μήπως γίνονται έργα στην περιοχή και δεν υπάρχει νερό.

Η κοπέλα που απάντησε στο τηλεφώνημα ότι η παροχή διεκόπη γιατί υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί. Ο αναγνώστης μας έπαθε σοκ και της είπε να κοιτάξει και πάλι καλά γιατί ο καινούργιος λογαριασμός που του ήρθε είναι 29€ και δεν νομίζει να του έκοψαν το νερό για τέτοιο ποσό.

Η κοπέλα έκανε ένα έλεγχο και παραδέχθηκε ότι η ΕΥΔΑΠ έκανε λάθος και έκοψε την παροχή σε ένα σπίτι που δεν έχει οφειλές, μάλιστα είπε λέγοντας συγνώμη ότι ειδοποίησε άμεσα το συνεργείο να αποκαταστήσει την ανεύθυνη από μέρους της ΕΥΔΑΠ διακοπή της παροχής.

Το καλύτερο στην ερώτηση του αναγνώστη μας πότε θα έρθουν η απάντηση της ευγενικής κοπέλας "Δέν γνωρίζω εγώ το έδωσα αμέσως και είπα ότι είναι δικός μας λάθος"

Η επίσημη ΕΥΔΑΠ με email "Ζητάμε τη κατανόηση σας και σας ζητούμε συγγνώμη για το λάθος,  επανασυνδέσεις γίνονται 3μ.μ. με 9μ.μ."

Συμπέρασμα πληρώσεις δεν πληρώσεις μπορεί να βρεθείς χωρίς νερό γιατί απλά η ΕΥΔΑΠ λειτουργεί ανεύθυνα και θα επανορθώσει το λάθος της όταν δεήσουν τα συνεργία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου