Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Τσίπρας ξέροντας ότι έχει ξεφτιλιστεί δεν είπε κουβέντα εχθές για τα μέτρα




Ένας Τσίπρας τόσο τραγικός, γνωρίζοντας πολύ καλά το νέο έγκλημα που έχει διαπράξει σε βάρος της χώρας, έκανε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση αντί να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί η ανικανότητα του και η ανεπάρκεια του φόρτωσε ένα ακόμα μνημόνιο το 4ο στην σειρά και το 2ο της άθλιας κυβέρνησης του.

Καμία αναφορά δεν έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στα καταστροφικά, αντικοινωνικά και αντιλαϊκά μέτρα που φόρτωσε τους Έλληνες.

Η ομιλία Τσίπρα έκανε εντύπωση σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν άκουγε τίποτα για τα καταστροφικά μέτρα που έφερε η κυβέρνηση του και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του αγανακτισμένος αναγκάστηκε να ρωτήσει : Θα μας πείτε τίποτα για τα μέτρα, κ. Τσίπρα;

«Θα μας πείτε τίποτα για τα μέτρα, κ. Τσίπρα; Οι μειώσεις των συντάξεων υπήρξαν στην ομιλία σας; Μόνο τα αντίμετρα υπάρχουν;», διερωτήθηκε δικαιολογημένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δευτερολογία του στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. 

«Η μόνη χώρα που είναι σε ύφεση είναι η Ελλάδα. Αυτά είναι τα επιτεύγματά σας», είπε ο κ. Μητσοτάκης

«Αυτό που φέρνετε είναι ή δεν είναι 4ο μνημόνιο;», αναρωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και απάντησε: «Είναι 4ο μνημόνιο γιατί περιλαμβάνει υποχρεώσεις που δεν είναι στο 3ο».

«Υπάρχει πουθενά γραμμένο ότι δεν θα εφαρμόσετε τα μέτρα αν αποχωρήσει το ΔΝΤ;», συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού, ότι τα μέτρα δεν θα εφαρμοστούν, εάν δεν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου