Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η κυβέρνηση επιστρατεύει τον εκφοβισμό των πολιτών με δήθεν απολύσεις στο δημόσιο που θα κάνει ο Μητσοτάκης



Η κυβέρνηση βλέποντας να καταρρέει και μετά τις επιτυχημένες επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γειτονιές συνομιλώντας με τον λαό, επιστρατεύει τον αριστερό εκφοβισμό και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει πάνω στο πανικό της βλέποντας ότι τελειώνουν οι μέρες της.

Επιστρατεύοντας την γνωστή ομάδα που έχει εκθέσει πολλές φορές την κυβέρνηση και τον Τσίπρα το Μαξίμου έβγαλε μια ανακοίνωση άθλιου εκφοβισμού :

Κατά την δικιά τους αριστερή λογική και με το δικό τους μυαλό αντιλήφθηκαν όπως ήθελαν τις καθαρές αναφορές Μητσοτάκη για το  ότι συγκεκριμένες εργασίες που σήμερα εκτελούνται από χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους (μισθοδοσία, εισητήρια αρχαιολογικών χώρων, φύλαξη και καθαρισμός σχολείων) θα μπορούσαν να ανατεθούν στον ιδιωτικό τομέα ώστε να απελευθερωθούν πόροι αλλά και προσωπικό για την κάλυψη άλλων αναγκών. 

Είπε λοιπόν αυτό που το Μαξίμου πονηρά αντιλήφθηκε μπορεί να να μην το κατάλαβε και είναι το πιθανότερο :

«Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!» 

Το Μαξίμου επιστράτευσε και πάλι όπως κάνει συχνά γιατί δεν έχει κάτι άλλο να πει το φόβο των απολύσεων προς τους υπαλλήλους του Δημοσίου, καταλογίζοντας στον Πρόεδρο της Ν.Δ. πρόθεση για απολύσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων, δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές».

Δηλαδή τώρα το Μαξίμου αναρωτιόμαστε στο NOW, με αυτή την ανακοίνωση νομίζει ότι κέρδισε και θα παραπλανήσει εκφοβίζοντας τους δημόσιους υπαλλήλους να μην ψηφίσουν τον κακό Μητσοτάκη αλλά να ανέχονται την ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εξαπατούν καθημερινά ασύστολα όλο τον Ελληνικό λαό;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

«Τι μπορεί άραγε να πει ο κ. Τσίπρας στους δημοσίους υπαλλήλους σήμερα;

Ότι τους κόβει ένα μισθό από τη μείωση του αφορολόγητου;

Ότι κόβει από τους συνταξιούχους κατά μέσο όρο δυο συντάξεις;

Ότι παίζει με τη ζωή των συμβασιούχων που τους κορόιδευε ότι θα τους μονιμοποιήσει;

Ότι τους βλέπει όλους ως εκλογική πελατεία;

 Δύσκολο να καταφέρει να συνομιλήσει πια μαζί τους...».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου