Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΝΔ: Ο ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει




Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης συναντήθηκαν με εκπροσώπους οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, στον απόηχο των επιθέσεων της ΝΔ κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.

Με εκπροσώπους οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, στον απόηχο των επιθέσεων της ΝΔ κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, σε μία σαφή προσπάθεια να διαχωρίσουν τον πόλεμο αυτό από τη στάση απέναντι σε αυτό καθεαυτό τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με γαλάζιες πηγές, "εκπροσωπώντας το σύνολο των βουλευτών Θεσσαλονίκης της ΝΔ, οι κύριοι  Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος."

Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα Κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της. 

Υπογράμμισαν ότι η Νέα Δημοκρατία κατήγγειλε την Κυβέρνηση για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου αφού προχώρησε στην εισαγωγή «άσχετων τροπολογιών σε άσχετα νομοσχέδια».

Διεμήνυσαν ότι είναι εμφανής η απόπειρα της Κυβέρνησης να υφάνει διαπλοκή στα Μ.Μ.Ε. κάτι που άρχισε με τον αντισυνταγματικό «νόμο Παππά».

Ξεκαθάρισαν ότι η ΝΔ στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς ενώ δεσμεύτηκαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα λάβει μέτρα και θα προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι πρέπει να εφαρμόζονται για όλους κοινοί κανόνες και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται απαράβατα.

Η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί αρωγός στην επιχειρηματικότητα αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή, τόνισαν τέλος.



Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου