Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Γελάει ο κόσμος με την δήλωση Τζανακόπουλου ότι έχει μείνει μόλις δύο χρόνια στο Αιγάλεω.


Κώστας Βουκελάτος

Για να καταλάβετε τον λαϊκισμό και την προχειρότητα που κάνουν δηλώσεις οι "Στελεχάρες" της κυβέρνησης πάνω στον πανικό τους και την ξεφτίλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά αρκεί να διαβάσετε αυτό που είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος.

Όσοι διάβασαν το κομμάτι που αναφέρεται στην διαμονή του Τζανακόπουλου στο Αιγάλεω δεν έχουν σταματήσει να γελάνε με την κατάντια των δηλώσεων τους. 

Μέσα σε όλα τα τραγικά που ξεστόμισε για την πολιτική επικαιρότητα και για να δικαιολογήσει την διαπλοκή κυβέρνησης- Τσίπρα- Σαββίδη είπε και το παρακάτω :

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!

Είπε αυτός που έμεινε μόλις δύο χρόνια στο Αιγάλεω υποβαθμίζοντας το Αιγάλεω και χωρίς να μας πει γιατί η μοίρα του έπαιξε αυτό το άδικο παιχνίδι κατά αυτόν να μείνει στο Αιγάλεω και που έμενε πριν και μετά τα δύο καταναγκαστικά χρόνια στο Αιγάλεω;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου