Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Η δολοφονία μπροστά σε ανήλικους μαθητές δείχνει ότι δεν πάει καλά δικαιοσύνη και αστυνομία



Γιάννης Αθανασίου

Μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών σκληροί κακοποιοί ξεκαθάρισαν τους λογαριασμούς τους.

Είναι ανησυχητικό ότι η νύχτα και η εγκληματικότητα στην χώρα μας έχει γίνει σκληρότερη και κυκλοφορούν ανάμεσα μας ανεξέλεγκτοι δολοφόνοι .

Ο νεκρός άντρας, είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του bodybuilding Βασίλης Γρίβας και την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις άντρες με κράνη με κίνδυνο να σκοτωθούν αθώοι γονείς και παιδιά.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών γιατί ο 50χρονος bodybuilder σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας φέρεται να ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα που πουλούσε προστασία την περασμένη δεκαετία.

Το 2010 σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του δολοφονημένου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία που φαινόταν ότι είχαν εμπλοκή.

Ο  Βασίλης Γρίβας  ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.

Δέν ήταν η πρώτη φορά που είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του αφού το 2004 φέρεται να είχε γίνει δολοφονική επίθεση  και είχε τραυματίστηκε σοβαρά. 

Το σημερινό περιστατικό δείχνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σκληρής εγκληματικότητας στην χώρα και οι δολοφόνοι αλωνίζουν ελεύθεροι γιατί απλά ο νόμος Παρασκευόπουλου και η ανεπαρκής ηγεσία του υπουργείου δημόσιας τάξης τους δίνει το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές μετά απο λίγα χρόνια.

Εάν δεν αποφασίζει κάποιος σοβαρός στο υπουργείο δικαιοσύνης να κάνει τους νόμους αυστηρότερους για τους κακοποιούς που εμπλέκονται ειδικά σε ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονίας οι δολοφόνοι θα αλωνίζουν και θα σκοτώνουν χωρίς αναστολές ακόμα και εάν υπάρχουν παιδιά και αθώοι πολίτες γύρω τους και μπορεί αν γίνουν παράπλευρες απώλειες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου