Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Πυροβολισμοί έξω από το Εφετείο Αθηνών 4 φορές συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου




Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου, πυροβόλησε έξω από το Εφετείο  τέσσερις φορές στον αέρα και προσπάθησε να ρίξει και άλλες  αλλά δεν τα κατάφερε γιατί συνελήφθη από δύο άντρες.

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την νέα αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρουν το πτώμα του παιδιού, έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. 

Μετά την πράξη του δεν έκανε προσπάθεια να διαφύγει αλλά ψύχραιμος αγκάλιασε την μητέρα του και περίμενε να συλληφθεί.

Επικράτησε πανικός. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. 



Ο φοιτητής Μάριος Παπαγεωργίου είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο του 2012 και θεωρήθηκε θύμα απαγωγής και δολοφονίας και το δικαστήριο καταδίκασε τους ένοχους, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός του.

Η απαγωγή του 26χρονου είχε γίνει στο Π. Φάληρο και το πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο καταδίκασε  τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής, Πέτρο Μιχαλεάκο, σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον σε κάθειρξη 23 ετών.

Σε ποινές από δύο χρόνια φυλάκιση μέχρι και 18 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν ακόμα πέντε άτομα της σπείρας, η μεγαλύτερη ποινή, πέραν των ισοβίων του 71χρονου, επιβλήθηκε στην Παρασκευή Σιουταλου που καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη χωρίς βεβαίως η έφεση της να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου