Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Υπερήλικας ασελγούσε επί μήνες σε 14χρονο παιδί




Συνελήφθη ένας 85χρονος στην Καλαμαριά για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 14χρονου αγοριού.

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, που έγινε από κατοίκους της περιοχής στο «Χαμόγελο του Παιδιού», συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλαμαριά, έναν 85χρονο Έλληνα για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ενός 14χρονο αγοριού από την ίδια γειτονιά.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ηλικιωμένος, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονου αγοριού, με αντάλλαγμα διάφορα μικροποσά, 5-10 ευρώ.

Με το παιδάκι ανέπτυξε μία πρώτη γνωριμία στα κάλαντα και μέχρι τον Φεβρουάριο τον έπεισε να τον επισκέπτεται στο σπίτι. Εκεί ο 85χρονος που έχει χάσει την σύζυγό του τα τελευταία χρόνια και έχει παιδιά και εγγόνια, του έδινε χρήματα και ο 14χρονος υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Οι συνεχείς επισκέψεις στο σπίτι του ηλικιωμένου από τον 14χρονο τράβηξε την προσοχή ορισμένων γειτόνων που κατήγγειλαν το περιστατικό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και όταν μπήκε η Αστυνομία μέσα στο σπίτι του και πέτυχε και τους δύο, τους οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου και οι δύο παραδέχτηκαν αυτό που συνέβαινε…

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και από εκεί στον Ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν άλλα θύματα του ηλικιωμένου.




(Φωτό: sooc.gr)
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου