Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Καλύτερα το "e-mail Χαρδούβελη" λέει ένας στους δύο πολίτες που δείχνει ότι ο Τσίπρας έχει χάσει πλήρως την λαϊκή εντολή



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο Τσίπρας εξαπάτησαν με άλλο ένα ψέμα τους Έλληνες πολίτες κατηγορώντας το e-mail Χαρδούβελη για να γίνουν κυβέρνηση και να καταστρέψουν με την ανικανότητα τους την χώρα.

Ένας στους δύο πολίτες λέει πως τελικά θα ήταν προτιμότερο να είχε εφαρμοσθεί το "e-mail Χαρδούβελη" αντί να ζούμε την απόλυτη παρακμή που έχει φέρει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (6-8 Απριλίου 2017) παρουσιάζεται καθαρά ότι οι Έλληνες πλέον έχουν καταλάβει ότι εξαπατήθηκαν από τον Τσίπρα με τα εκατοντάδες ψέματα που ξεστόμισε και το κάνει ακόμα χωρίς ίχνος ντροπής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", ο ένας στους δυο πολίτες εκτιμά πως θα ήταν προτιμότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είχε κλείσει την αξιολόγηση εφαρμόζοντας το "e-mail Χαρδούβελη" παρά να προχωρήσει στην στρατηγική που τελικά ακολούθησε. 

Την άποψη αυτή στηρίζει ακόμα και ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντας την ανικανότητα και ανεπάρκεια του Τσίπρα, των στελεχών και των εταίρων της κυβέρνησης του. 

Η ακολουθούμενη στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν δικαιώνεται ούτε από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς μόνο το 25,5% εξ αυτών υποστηρίζει την ορθότητά της.

Επίσης, 7 στους 10 Έλληνες έχουν πάρει χαμπάρι την ανικανότητα και τα παιχνίδια του Τσίπρα εκτιμούν πως η διαπραγμάτευση καθυστερεί επειδή ο πρωθυπουργός υπολογίζει το πολιτικό κόστος και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία. 

Μόλις το 18% των ερωτηθέντων εκτιμά πως πρόκειται για σκληρή διαπραγμάτευση που πραγματοποιείται με γνώμονα το καλό της χώρας δείχνοντας ότι έχει πάρει χαμπάρι όλη η Ελλάδα τον Τσίπρα και την ανίκανη τακτική του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου