Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Έλα κ. Μπάρκα που ήσουν; Του φταίει το "Άγιο Φώς" και το θεωρεί υπερβολικό




Αντί να ασχολούνται με την κατάντια της κυβέρνησης τους και του αρχηγού τους και με τα όσα έχουν κάνει στην χώρα και τους πολίτες της, τα έβαλαν με το "Άγιο Φώς" και τον τρόπο άφιξης του στην Ελλάδα.

Φυσικά και ο Σύριζα και μόνο αυτός έχει τεράστιο πρόβλημα με την θρησκεία και τη εκκλησία και με ότι έχει να κάνει με αυτή.

Τις αντιρρήσεις τους τις εκφράζουν ανοικτά τα στελέχη του Σύριζα σε ένα κράτος θρησκευόμενο και όχι ανεξίθρησκο όπως νομίζει με το φτωχό του ποιμενικό μυαλό ότι είναι ο Μάκης Μπαλαούρας. 

Μετά τις δηλώσεις του Μάκη Μπαλαούρα, τον Χρήστο Καραγιαννίδη ήρθε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας να τα βάλει με το ¨Άγιο Φώς" ξεφτιλίζοντας τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα που προσκύναγε πριν από λίγες ημέρες στο τάφο του Ιησού από όπου και θα ανάψει σε λίγες ημέρες και οι Έλληνες που δεν αντέχουμε ακόμα να τους βλέπουμε και να τους ακούμε δυστυχώς.

Τον ενόχλησε και αυτόν η μεταφορά λέγοντας:  «το να μεταφέρεται με τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο Φως είναι υπερβολικό».

Το μπέρδεψε και λίγο μετά ο κ. Μπάρκας χωρίς να καταλαβαίνουμε το σκεπτικό του λέγοντας : «Βεβαίως, όμως, θα πρέπει να έρχεται με τις ανάλογες τιμές. Δηλαδή οι Καθολικοί το μεταφέρουν με τιμές αρχηγού κράτους;», είπε ο κ. Μπάρκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μάλλον μόνο τον Τσίπρα θα πρέπει να μεταφέρουμε με έξοδα του Ελληνικού λαού σε Παρίσι, Βενεζουέλα και Κούβα με τιμές αρχηγού κράτους έτσι;;;

Πότε θα πέσει να σας κάψει δεν ξέρουμε αλλά το περιμένουμε το θαύμα!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου