Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΣΟΚ: Καθηγητής βιντεοσκοπούσε μαθήτριες στην τουαλέτα!!!



Για να παρασύρει τα ανήλικα κορίτσια στην τουαλέτα, ο καθηγητής, φέρεται να έφτανε στο σημείο να ρίχνει διουρητικά φάρμακα στον καφέ και το νερό που τους προσέφερε!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας καθηγητής Χημείας, 
που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του, είχε εγκαταστήσει 
μικροκάμερες κάτω από το γραφείο του και στην τουαλέτα και 
βιντεοσκοπούσε τα ανήλικα κορίτσια στα οποία έκανε μάθημα!

Για να παρασύρει τα ανήλικα κορίτσια στην τουαλέτα, ο καθηγητής, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έφτανε στο σημείο να ρίχνει διουρητικά φάρμακα στον καφέ και το νερό που τους προσέφερε!

Η αρρωστημένη δράση του καθηγητή Χημείας αποκαλύφθηκε όταν την περασμένη Δευτέρα μια από τις μαθήτριές του κατάλαβε πως είχε τοποθετήσει μια μικροκάμερα κάτω από το γραφείο όπου γινόταν το μάθημα! Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του κι εκείνοι αμέσως απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Όταν ο καθηγητής, που εργάζεται και σε δημόσιο Λύκειο, κατάλαβε πως η μαθήτρια είχε αντιληφθεί τη μικροκάμερα, πέταξε τα πάντα στα σκουπίδια, εκτός τις κάμερες του σπιτιού. Όμως από τις έρευνες της αστυνομίας στους κάδους απορριμμάτων, βρέθηκαν τα όσα είχε φροντίσει να ξεφορτωθεί, βρέθηκαν!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα σκουπίδια βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια.

Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα. Προκύπτει, επίσης, ότι ο δράστης βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του από το 2012, ενώ φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τις κάμερες με διάφορα τεχνάσματα για να μη γίνεται αντιληπτός. Εκτός από τις κάμερες, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και usb. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης προσήλθαν στην Αστυνομία ακόμα τρία κορίτσια, τα οποία ήταν μαθήτριες του δράστη.

Η δικογραφία εις βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.



Πηγή : cretalive.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου