Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ο Μπαλαούρας χαρακτηρίζει το Άγιο Φως παγανιστικό κατάλοιπο! Ποιος ο Μπαλαούρας!!



Ο Μπαλαούρας έρχεται στην επικαιρότητα αυτά τα δύο χρόνια μόνο για αρνητικές ειδήσεις και για να προκαλέσει, όπως η υπεράσπιση τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών θυμάστε το περίφημο : Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!

Οι επιθέσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στην Ελληνική ιστορία και ειδικά πριν λίγες ημέρες όταν πιάστηκε να έχει πάρει τα 300 ευρώ του βοηθήματος και να έχει κρατήσει το στόμα του κλειστό για μήνες στερώντας τα από ένα πολίτη που τα είχε ανάγκη, όπου τελικά και αναγκαστικά τα επέστρεψε όχι από εκεί που τα πήρε αλλά εκεί που ήθελε αυτός να τα δώσει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα που βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και χαρακτήρισε το Άγιο Φώς «κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου» αλλά και «αρκετά δαπανηρό έθιμο» τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το βράδυ της Ανάστασης.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος», είπε μεταξύ άλλων ο Μ. Μπαλαούρας στην εκπομπή Tatiana Live, προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα πολλών χριστιανών λίγες μέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Μπαλαούρας δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει ότι η μεταφορά του Άγιου φωτός καλύπτεται από χορηγίες, αλλά ποιος ψάχνει εδώ δεν ήξερε και καλά για τα 300€ παραπάνω στον μισθό του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου