Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Αεροσυνοδός χτύπησε μητέρα με το μωρό της στην αγκαλιά







Bίντεο σοκ δείχνει αεροσυνοδό της American Airlines να επιτίθεται σε μητέρα που κρατάει τα δίδυμα παιδιά της στα χέρια και σχεδόν να την χτυπάει με το καροτσάκι στο κεφάλι, ενώ από τύχη δεν χτύπησαν τα παιδιά λένε άλλοι επιβάτες.

Το περιστατικό που κατέγραψε άλλος επιβάτης σημειώθηκε στην πτήση που έφευγε από Σαν Φρανσίσκο, ενώ ένας επιβάτης που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα δέχθηκε επίσης την μήνιν του αεροσυνοδού που έφθασε σε σημείο να προκαλέσει τον επιβάτη να τον χτυπήσει.



Ο επιβάτης Surain Adyanthaya,άρχισε να τραβάει βίντεο μόλις είδε ότι άναψαν τα πνεύματα με τον αεροσυνοδό να αρπάζει το καροτσάκι από τα χέρια της γυναίκας και να την χτυπάει ενώ παρολίγο να της πέσει το παιδί από τα χέρια.

Ο Adyanthaya συνεχίζοντας την αφήγηση εξήγησε πως επιχείρησαν να συνοδεύσουν εκτός αεροπλάνου με το ζόρι τη μητέρα ενώ ο αεροσυνοδός παρέμεινε στο πόστο του. 

Τότε άλλος επιβάτης προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μητέρα εξοργίζοντας τον αεροσυνοδό.

Η μητέρα άρχισε να κλαίει αφού της άρπαξαν το καροτσάκι που όμως δεν επιτρεπόταν να έχει μαζί της στο αεροπλάνο.

Ξαφνικά ένας άλλος άνδρας επιβάτης λέει απευθυνόμενος στον αεροσυνοδό: «Αν τολμούσες να κάνεις κάτι τέτοιο σε μένα θα σε ξάπλωνα κάτω». Kι εκείνος απτόητος φώναζε «χτύπα με».

H αντίδραση της American Airlines ήταν άμεση, καθώς έθεσε σε διαθεσιμότητα τον συγκεκριμένο αεροσυνοδό προκειμένου να ελέγξει τις καταγγελίες.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τις πράξεις του αεροσυνοδού» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της American Airlines.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου