Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ο γραμματέας της Βουλής έκλεισε τα μικρόφωνα στην Ολομέλεια! -Αντιπολίτευση: «Ο Μαδούρο του ΣΥΡΙΖΑ»



Χαοτική κατάσταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης η κυβερνητική πλειοψηφία επιχείρησε να σταματήσει την ονομαστική ψηφοφορία για την ρουσφετολογική τροπολογία για το λαθρεμπόριο καυσίμων που είχε καταθέσει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και είχε γίνει δεκτή από τον υπουργό. Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας της βουλής έκλεισε τα μικρόφωνα!

Ενώ ο προεδρεύων εκείνη την ώρα Δημ. Κρεμαστινός είχε δώσει το λόγο στον Α. Λοβέρδο διαπιστώθηκε ότι τα μικρόφωνα δεν λειτουργούσαν. Οπως καταγγέλλουν βουλευτές της αντιπολίτευσης ο Γραμματέας της βουλής έδωσε εντολή να κλείσουν οι υπάλληλοι μικρόφωνα, κύκλωμα τηλεόρασης και να φύγουν.

«Ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής έκλεισε τα μικρόφωνα στην Ολομέλεια της Βουλής! Ο Μαδουρό του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή! Όλα τα κόμματα καταγγέλλουν τις λογικές Μαδούρο, τώρα.

Προσπάθησαν να σταματήσουν την ονομαστική ψηφοφορία για την Τροπολογία του λαθρεμπορίου!» έγραψε στα social media βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Εκείνη την ώρα η ΔΗΣΥ είχε καταθέσει αίτημα να διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία, η οποία τελικώς θα διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής.





Πηγή:  iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου