Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Η υποκρισία της κυρίας Φωτεινή Βάκη σε όλο της το μεγαλείο



Μέχρι πριν την Ανάσταση χαρακτήριζε το Άγιο Φως ως «ψευδοθαύμα»  και το βράδυ της Ανάστασης είχε ανάψει την λαμπάδα της με το Άγιο Φώς και παρακολουθούσε την αναστάσιμη λειτουργία.

Μιλάμε φυσικά για ποια άλλη την Φωτεινή Βάκη που μόλις πριν τρεις μόνο μέρες το χαρακτήριζε «ψευδοθαύμα», μάλιστα είχε κάνει προκλητικές δηλώσεις για το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Η κυρία Βάκη είχε πάρει το μέρος του προκλητικού Μάκη Μπαλαούρα που είχε χαρακτηρίσει «παγανιστικό κατάλοιπο» το Άγιο Φως, αλλά και του Χρήστου Καραγιαννίδη που είχε επίσης αναφερθεί στο ζήτημα, παραπέμποντας όσους τους επέκριναν στον... Αδαμάντιο Κοραή. 

«Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Ατακτα, το αποκαλεί "ψευδοθαύμα" που πιστεύουν "ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι' αισχροκέρδειαν"» είπε την Μεγάλη Πέμπτη η Φωτεινή Βάκη.

Και επειδή η υποκρισία της κυρίας δεν "παλεύεται" , η κ. Φωτεινή Βάκη χωρίς να ντρέπεται το βράδυ Ανάστασης κράτησε την λαμπάδα της με το Άγιο Φως, δίπλα στον πρωθυπουργό στην Κέρκυρα.  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου